דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בסקוטי לפסח
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בסקוטי לפסח

בסקוטי לפסח

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: שרה פרץ
עוגיות ביסקוויט משובצות אגוזים וצימוקים. לא תצליחו להפסיק לנשנש. אף פעם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
ביצה
1  כוס
שמן קנולה
1  כוס
סוכר לבן
1  כפית
תמצית שקדים
1.5  כפות
קמח מצה
2  כפות
קמח תפוחי אדמה
0.25  כפית
מלח
0.5  כוס
אגוזים
0.33  כוס
צימוקים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב את הביצים עם סוכר לתערובת תפוחה.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוסיף שמן וסוכר וניל, תמצית שקדים ושני סוגי קמח עם המלח. להמשיך לערבל.
  • שלב 3

    0 דקות
    לקפל לעיסה אגוזים וצימוקים עד פיזור אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    ליצור בידיים רטובות כיכר ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • שלב 5

    30 דקות
    לאפות בתנור שחומם מראש 30 דקות, להוציא ולצנן.
  • שלב 6

    0 דקות
    לחתוך בזהירות (בחיתוך הם מתפרקים מעט) לפרוסות דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    להחזיר לתבנית וליבש בתנור בחום נמוך עד קבלת עוגיות ביסקוויט יבשות וזהובות.
בסקוטי לפסח

שלב 1 מתוך 7

לערבב את הביצים עם סוכר לתערובת תפוחה.

בסקוטי לפסח

שלב 2 מתוך 7

להוסיף שמן וסוכר וניל, תמצית שקדים ושני סוגי קמח עם המלח. להמשיך לערבל.

בסקוטי לפסח

שלב 3 מתוך 7

לקפל לעיסה אגוזים וצימוקים עד פיזור אחיד.

בסקוטי לפסח

שלב 4 מתוך 7

ליצור בידיים רטובות כיכר ולהניח על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

בסקוטי לפסח

שלב 5 מתוך 7

לאפות בתנור שחומם מראש 30 דקות, להוציא ולצנן.

בסקוטי לפסח

שלב 6 מתוך 7

לחתוך בזהירות (בחיתוך הם מתפרקים מעט) לפרוסות דקות.

בסקוטי לפסח

שלב 7 מתוך 7

להחזיר לתבנית וליבש בתנור בחום נמוך עד קבלת עוגיות ביסקוויט יבשות וזהובות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים