דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מעודה של רינה אבישר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מעודה של רינה אבישר

מעודה של רינה אבישר

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
תבשיל עוף פשוט, קל וטעים, שהתוספת כבר בתוכו. סבתות אספניוליות קוראות לזה סופריטו ואילו רינה אבישר (לבית שרור), שמוצאה לבנוני, קוראת לזה מעודה.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
עוף מחולק לשמונה
2  קילוגרם
תפוח אדמה עם קליפה אדומה
0.33  כוס
שמן קנולה לטיגון
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל גרוס
0  לפי הטעם
קינמון טחון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים שמן טיגון בגובה 1 ס"מ בסיר ומזהיבים את תפוחי האדמה. מוציאים בכף מחוררת ושומרים בצד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מזהיבים באותו שמן גם את חלקי העוף. כשהעוף שחום מוסיפים מים רק עד גובה חלקי העוף ומבשלים כ-30- 60 דקות על להבה בינונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה המטוגנים. מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט קינמון. מנערים קלות את הסיר, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-60 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם.
מעודה של רינה אבישר

שלב 1 מתוך 5

קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ.

מעודה של רינה אבישר

שלב 2 מתוך 5

מחממים שמן טיגון בגובה 1 ס"מ בסיר ומזהיבים את תפוחי האדמה. מוציאים בכף מחוררת ושומרים בצד.

מעודה של רינה אבישר

שלב 3 מתוך 5

מזהיבים באותו שמן גם את חלקי העוף. כשהעוף שחום מוסיפים מים רק עד גובה חלקי העוף ומבשלים כ-30- 60 דקות על להבה בינונית.

מעודה של רינה אבישר

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים לסיר את תפוחי האדמה המטוגנים. מתבלים במלח, פלפל שחור ומעט קינמון. מנערים קלות את הסיר, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כ-60 דקות נוספות.

מעודה של רינה אבישר

שלב 5 מתוך 5

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חורף
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור הסיבים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מעודה - פשטידה מרוקאית מסורתית

    מעודה - פשטידה מרוקאית מסורתית

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים