המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בסיר שטוח וחם מאוד (עדיף שיהיה מיוחד לבישול ארוך), מוסיפים מעט שמן וצורבים את נתח האנטריקוט כ-4-5 דקות מכל הצדדים.
מפזרים על האנטריקוט את התבלינים, חותכים ראש שום לשניים ומניחים בסיר (אפשר גם לקלף ולפזר שיני שום), מוסיפים את הפטריות והיין ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומניחים לבשר להתבשל לפחות 120 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0