דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דג ברוטב פיקנטי ותפוחי אדמה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דג ברוטב פיקנטי ותפוחי אדמה

דג ברוטב פיקנטי ותפוחי אדמה

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: יפה ימין
מתכון שעושה כבוד לדג אמנון, פיקנטי, עסיסי ומלא טעמים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5 
דג מושט (אמנון)
4 
פלפל אדום חתוכה לרצועות
3 
תפוח אדמה חתוכים לפרוסות
0.5  כוס
מים
2 
פלפל אדום חריף חריף
1  זר
כוסברה
1  ראש
שום
0.75  כוס
שמן קנולה
2  כפות
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
0.5  כפית
כורכום
1  כפית
מלח
0.5  כפית
כמון טחון
0.5  כפית
פלפל גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מניחים בסיר כוסברה קצוצה דק, מפזרים מעל את הגמבה, תפוחי אדמה, שום, פלפל יבש חריף ודגים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המים, מפזרים מעט מלח על הדג ומבשלים כ-15 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים בקערית את השמן, פפריקה, פלפל, כורכום, כמון ואת שאר המלח, שופכים מעל הדג ומבשלים עוד כ-30 דקות, עד לספיגת הנוזלים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים כוסברה מעל לדג ומבשלים כ-5 דקות נוספות.
  • שלב 5

    0 דקות
    במהלך הבישול מרטיבים את הדג עם הרוטב כדי שיספוג טעמים.
דג ברוטב פיקנטי ותפוחי אדמה

שלב 1 מתוך 5

מניחים בסיר כוסברה קצוצה דק, מפזרים מעל את הגמבה, תפוחי אדמה, שום, פלפל יבש חריף ודגים.

דג ברוטב פיקנטי ותפוחי אדמה

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את המים, מפזרים מעט מלח על הדג ומבשלים כ-15 דקות.

דג ברוטב פיקנטי ותפוחי אדמה

שלב 3 מתוך 5

מערבבים בקערית את השמן, פפריקה, פלפל, כורכום, כמון ואת שאר המלח, שופכים מעל הדג ומבשלים עוד כ-30 דקות, עד לספיגת הנוזלים.

דג ברוטב פיקנטי ותפוחי אדמה

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים כוסברה מעל לדג ומבשלים כ-5 דקות נוספות.

דג ברוטב פיקנטי ותפוחי אדמה

שלב 5 מתוך 5

במהלך הבישול מרטיבים את הדג עם הרוטב כדי שיספוג טעמים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 3

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יעל המלכה

אפשר במקום דניס לנשים מושט,אמנון או סלומון

מערכת בישולים

בהחלט אפשר 🌸

מ משהי

מתי מוסיפים את התפוא?

מערכת בישולים

היי, מופיע בשלב הראשון במתכון 🌸

פ פנינוש

טעים יאמיייייייי הכנתי לכבוד שבת

הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דג סול ממולא

    דג סול ממולא

    60 דקות בינוני
  • קציצות דגים ברוטב עגבניות

    קציצות דגים ברוטב עגבניות

    65 דקות בינוני
  • קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    קונכיות פסטה במילוי קבב דגים, עגבניות וארטישוק

    60 דקות קל
  • קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    קציצות דג ברוטב עגבניות חריף

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים