דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אדווה ידגר
כעכים טעימים בניחוח אניס

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3  כוסות
קמח לבן
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
אבקת אפייה
1  כפית
כוכב אניס
200  גרם
מרגרינה
0.33  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
1 
ביצה
0.5  כוס
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מערבבים במהירות איטית במיקסר בעזרת וו גיטרה את הקמח, המלח, אבקת האפייה והאניס.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את המרגרינה, ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את השמן, ומערבבים כ-15 שניות. לבסוף, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאיחוד הבצק.
  • שלב 4

    0 דקות
    עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • שלב 5

    0 דקות
    הכנת הכעכים: מוציאים את הבצק מן המקרר, ויוצרים גליל ארוך בקוטר 3 ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    חותכים לפרוסות בעובי של כס"מ.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגלגלים כל יחידה לגליל ברוחב של ס"מ, ויוצרים גלגל על ידי חיבור שתי הקצוות.
  • שלב 8

    0 דקות
    טובלים כל יחידה בביצה טרופה, ומיד לאחר מכן בשומשום לבן, ומניחים על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה (מספר העוגיות מתאים לשתי תבניות).
  • שלב 9

    0 דקות
    אופים בחום של 170 מעלות כ-35 דקות, או עד קבלת גוון זהוב.
  • שלב 10

    0 דקות
    מקררים בטמפ' החדר ושומרים בכלי אטום. העוגיות נשמרות 10 ימים לפחות. בתיאבון!
ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 1 מתוך 10

הכנת הבצק: מערבבים במהירות איטית במיקסר בעזרת וו גיטרה את הקמח, המלח, אבקת האפייה והאניס.

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 2 מתוך 10

מוסיפים את המרגרינה, ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית.

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 3 מתוך 10

מוסיפים את השמן, ומערבבים כ-15 שניות. לבסוף, מוסיפים את המים ומערבבים עד לאיחוד הבצק.

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 4 מתוך 10

עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 5 מתוך 10

הכנת הכעכים: מוציאים את הבצק מן המקרר, ויוצרים גליל ארוך בקוטר 3 ס"מ.

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 6 מתוך 10

חותכים לפרוסות בעובי של כס"מ.

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 7 מתוך 10

מגלגלים כל יחידה לגליל ברוחב של ס"מ, ויוצרים גלגל על ידי חיבור שתי הקצוות.

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 8 מתוך 10

טובלים כל יחידה בביצה טרופה, ומיד לאחר מכן בשומשום לבן, ומניחים על גבי תבנית המרופדת בנייר אפייה (מספר העוגיות מתאים לשתי תבניות).

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 9 מתוך 10

אופים בחום של 170 מעלות כ-35 דקות, או עד קבלת גוון זהוב.

ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

שלב 10 מתוך 10

מקררים בטמפ' החדר ושומרים בכלי אטום. העוגיות נשמרות 10 ימים לפחות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים