דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בישקוטי שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בישקוטי שוקולד

בישקוטי שוקולד

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מיכאל
הקפה הוא רק תירוץ לאכול את הבישקוטי האלה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.25  כוס
קקאו
0.5  כפית
סודה לשתייה
0.5  כפית
מלח
2 
ביצה
2 
חלמון
1  כוס
סוכר לבן
2  שקיות
סוכר וניל
2  כפות
ליקר שאוהבים
1  כוס
שקדים
1  כוס
שקדים
1  כוס
שוקולד צ'יפס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מנפים יחד בקערה קמח תופח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    טורפים ביצים וחלמונים בקערה נפרדת, עם שני סוגי הסוכר במשך דקה שתיים, עד שהתערובת מבהירה מעט וגרגירי הסוכר קטנים. מוסיפים ליקר תוך כדי טריפה.
  • שלב 4

    7 דקות
    יוצרים גומה בחומרים היבשים, ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב, מוסיפים אגוזים, שקדים ושוקולד צ'יפס (ניתן להמיר את השוקולד צ'יפס ב-200 גרם שוקולד קצוץ. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
  • שלב 5

    170 דקות
    יוצרים מהבצק שתי כיכרות בידיים רטובות, ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 35 דקות, עד שהכיכרות יציבות למגע (אם הן משחימות מאוד במהלך האפייה, מורידים את החום ל-170 מעלות, או מכסים באופן רופף ביריעת רדיד אלומיניום). מצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורידים את חום התנור ל-150 מעלות.
  • שלב 7

    30 דקות
    פורסים את הכיכרות בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי ס"מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור במשך 30 דקות, עד שהן יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד. בתיאבון!
בישקוטי שוקולד

שלב 1 מתוך 7

מחממים תנור ל-180 מעלות.

בישקוטי שוקולד

שלב 2 מתוך 7

מנפים יחד בקערה קמח תופח, קקאו, אבקת סודה לשתייה ומלח.

בישקוטי שוקולד

שלב 3 מתוך 7

טורפים ביצים וחלמונים בקערה נפרדת, עם שני סוגי הסוכר במשך דקה שתיים, עד שהתערובת מבהירה מעט וגרגירי הסוכר קטנים. מוסיפים ליקר תוך כדי טריפה.

בישקוטי שוקולד

שלב 4 מתוך 7

יוצרים גומה בחומרים היבשים, ויוצקים פנימה את תערובת הביצים. מערבבים רק עד לקבלת בצק אחיד. לקראת סוף הערבוב, מוסיפים אגוזים, שקדים ושוקולד צ'יפס (ניתן להמיר את השוקולד צ'יפס ב-200 גרם שוקולד קצוץ. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).

בישקוטי שוקולד

שלב 5 מתוך 7

יוצרים מהבצק שתי כיכרות בידיים רטובות, ומניחים באופן מרווח על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 35 דקות, עד שהכיכרות יציבות למגע (אם הן משחימות מאוד במהלך האפייה, מורידים את החום ל-170 מעלות, או מכסים באופן רופף ביריעת רדיד אלומיניום). מצננים.

בישקוטי שוקולד

שלב 6 מתוך 7

מורידים את חום התנור ל-150 מעלות.

בישקוטי שוקולד

שלב 7 מתוך 7

פורסים את הכיכרות בעזרת סכין לחם לפרוסות בעובי חצי ס"מ. משכיבים את הפרוסות על רשת ומייבשים בתנור במשך 30 דקות, עד שהן יבשות למגע. מצננים לחלוטין ומגישים עם כוס קפה ליד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת בישקוטים

    עוגת בישקוטים

    330 דקות קל
  • בישקוטי עם שקדים

    בישקוטי עם שקדים

    85 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים