דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביף וולינגטון עסיסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביף וולינגטון עסיסי

ביף וולינגטון עסיסי

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: דודו בן שמחון
קלאסיקה מעוררת התפעלות ומנה מיוחדת לחג. נתח בשר משובח עטוף בפטריות ובצק עלים.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
800  גרם
סינטה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
1  חבילה
בצק עלים מופשרת
1 
חלמון
3 
בצל
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
0.5  כוס
שמן קנולה
3  גבעולים
תימין (מופרדים לעלים)
1  כף
מרק פטריות ר.טבעיים 220ג גדושה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתבלים את נתח הבשר במלח גס ובפלפל שחור גרוס.
  • שלב 2

    0 דקות
    צורבים את הנתח במחבת חמה מכל הצדדים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מטגנים את הבצל והפטריות יחד ומתבלים במלח, אבקת מרק פטריות, פלפל שחור וטימין.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים לתערובת להתקרר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים מעט את בצק העלים כדי שיהיה רחב וארוך מהנתח ויוכל לעטוף אותו.
  • שלב 6

    0 דקות
    מפזרים במרכז הבצק מתערובת הבצל והפטריות ומניחים מעל את נתח הבשר.
  • שלב 7

    0 דקות
    סוגרים את מעטפת הבצק ודואגים שהתפר יהיה כלפי מטה.
  • שלב 8

    0 דקות
    טורפים את חלמון הביצה ומורחים על הבצק.
  • שלב 9

    30 דקות
    מעבירים למקרר ל– 30 דקות.
  • שלב 10

    30 דקות
    מוציאים מהמקרר ואופים בחום של 200 מעלות כ- 30 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    כשהמאפה מצטנן מעט פורסים לפרוסות של 3 ס"מ ומגישים.
ביף וולינגטון עסיסי

שלב 1 מתוך 11

מתבלים את נתח הבשר במלח גס ובפלפל שחור גרוס.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 2 מתוך 11

צורבים את הנתח במחבת חמה מכל הצדדים.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 3 מתוך 11

מטגנים את הבצל והפטריות יחד ומתבלים במלח, אבקת מרק פטריות, פלפל שחור וטימין.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 4 מתוך 11

מניחים לתערובת להתקרר.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 5 מתוך 11

מרדדים מעט את בצק העלים כדי שיהיה רחב וארוך מהנתח ויוכל לעטוף אותו.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 6 מתוך 11

מפזרים במרכז הבצק מתערובת הבצל והפטריות ומניחים מעל את נתח הבשר.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 7 מתוך 11

סוגרים את מעטפת הבצק ודואגים שהתפר יהיה כלפי מטה.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 8 מתוך 11

טורפים את חלמון הביצה ומורחים על הבצק.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 9 מתוך 11

מעבירים למקרר ל– 30 דקות.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 10 מתוך 11

מוציאים מהמקרר ואופים בחום של 200 מעלות כ- 30 דקות.

ביף וולינגטון עסיסי

שלב 11 מתוך 11

כשהמאפה מצטנן מעט פורסים לפרוסות של 3 ס"מ ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף עם ירקות בתנור

    רוסטביף עם ירקות בתנור

    60 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    90 דקות מאתגר
  • ביף (שייטל) סטרוגנוף

    ביף (שייטל) סטרוגנוף

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים