דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער

סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער

(0)
קל
מתכונאי/ת: אורלי פלאי ברונשטיין
המרקם הנפלא של הסמיפרדו (חצי קפוא באיטלקית), מתקבל בזכות השימוש בחלב המרוכז. בזכותו הקינוח לא מגיע למצב קפוא, כך שנעים לאכול ממנו כבר מהביס הראשון.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר
50  גרם
חמאה מומסת
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  גביע
גבינה 9% (250 גרם)
1  גביע
שמנת חמוצה
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
200  גרם
חלב מרוכז ממותק (שלושת רבעי כוס)
3  כפות
אבקת סוכר
1.5  כוסות
פירות יער
100  גרם
פתי בר בטעם שוקולד מריר שבורים
1.5  כוסות
פירות יער
2  כפות
סוכר לבן
0.25 
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מרסקים פתי בר במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים יחד לתערובת אחידה.
  • שלב 2

    30 דקות
    מהדקים את התערובת הפירורית שהתקבלה לתחתית של תבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 22-20 ס״מ), בעזרת כף או תחתית של כוס ומקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה ושמנת חמוצה עם פודינג וניל, 3-4 דקות לקבלת קרם אחיד ואוורירי. מקפלים פנימה את החלב המרוכז בערבוב ידני.
  • שלב 4

    180 דקות
    בקערה נפרדת מערבבים את פירות היער עם אבקת סוכר עד שהיא נמסה ומוסיפים לתערובת המסקרפונה. יוצקים על הבסיס ומשבצים שברי פתי בר בפיזור אחיד ככל הניתן. עוטפים בניילון ומקפיאים למשך 3 שעות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרסקים כוס פירות יער עם סוכר ולימון. מסננים ושומרים להגשה.
סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער

שלב 1 מתוך 5

מרסקים פתי בר במעבד מזון עד לקבלת פירורים. מוסיפים חמאה מומסת ומעבדים יחד לתערובת אחידה.

סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער

שלב 2 מתוך 5

מהדקים את התערובת הפירורית שהתקבלה לתחתית של תבנית משומנת (תבנית עגולה בקוטר 22-20 ס״מ), בעזרת כף או תחתית של כוס ומקפיאים למשך חצי שעה להתייצבות.

סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער

שלב 3 מתוך 5

מקציפים שמנת מתוקה, מסקרפונה ושמנת חמוצה עם פודינג וניל, 3-4 דקות לקבלת קרם אחיד ואוורירי. מקפלים פנימה את החלב המרוכז בערבוב ידני.

סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער

שלב 4 מתוך 5

בקערה נפרדת מערבבים את פירות היער עם אבקת סוכר עד שהיא נמסה ומוסיפים לתערובת המסקרפונה. יוצקים על הבסיס ומשבצים שברי פתי בר בפיזור אחיד ככל הניתן. עוטפים בניילון ומקפיאים למשך 3 שעות.

סמיפרדו מסקרפונה ופירות יער

שלב 5 מתוך 5

מרסקים כוס פירות יער עם סוכר ולימון. מסננים ושומרים להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים