דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בקר ממולא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בקר ממולא

בקר ממולא

(0)
מאתגר
מתכונאי/ת: חוה לאובר
נתח בקר עסיסי שיושב כמה שעות בתנור, במילוי בשר שטחון עם תבלינים. ארוחה סופר מושקעת ומפנקת

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר בקר בחתיכה אחת
2  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
10  שיני
שום כתושות
100  גרם
לקט ירקות להקפצה קפוא יבשים, קצוצים דק, לקנות בחנות תבלינים
2  כפיות
פלפל
0.5  כוס
שמן זית
4  כפות
פפריקה אדומה מתוקה או חריפה לפי הטעם (או תערובת של שתיהן). למילו
0.5  קילוגרם
עוף טחון או הודו (או תערובת של שניהם) טחון
2  כפיות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
2  כפות
קמח מצה
1  כפית
פלפל
2  שיני
שום כתושות
2 
גזר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לבקש מהקצב שיכין כיס גדול יפה בתוך גוש הבשר.
  • שלב 2

    0 דקות
    לערבב יחד התבלינים, השמן והירקות היבשים.
  • שלב 3

    0 דקות
    להכנת המילוי: לערבב העוף הטחון עם התבלינים.
  • שלב 4

    0 דקות
    למלא את הבשר בתערובת העוף ולהכניס את הגזרים הקלופים לאורך הכיס. לסגור הכיס עם קיסם מתכת או שיפוד.1 להכניס הבשר לתבנית, לצקת עליו את תערובת השמן ולהפוך בה את הבשר כך שיצופו כל הצדדים.
  • שלב 5

    0 דקות
    להשרות במקרר, מכוסה, למשך לילה לפחות, כאשר כל כמה שעות הופכים הבשר.
  • שלב 6

    0 דקות
    להכניס התבנית לתנור, לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בחום 180 מעלות כשלוש שעות, אולם כל שעה להפוך. אחרי שעתיים, להוריד הכיסוי ולאפות חצי שעה מכל צד ללא כיסוי, להזהר לא לשרוף!
בקר ממולא

שלב 1 מתוך 6

לבקש מהקצב שיכין כיס גדול יפה בתוך גוש הבשר.

בקר ממולא

שלב 2 מתוך 6

לערבב יחד התבלינים, השמן והירקות היבשים.

בקר ממולא

שלב 3 מתוך 6

להכנת המילוי: לערבב העוף הטחון עם התבלינים.

בקר ממולא

שלב 4 מתוך 6

למלא את הבשר בתערובת העוף ולהכניס את הגזרים הקלופים לאורך הכיס. לסגור הכיס עם קיסם מתכת או שיפוד.1 להכניס הבשר לתבנית, לצקת עליו את תערובת השמן ולהפוך בה את הבשר כך שיצופו כל הצדדים.

בקר ממולא

שלב 5 מתוך 6

להשרות במקרר, מכוסה, למשך לילה לפחות, כאשר כל כמה שעות הופכים הבשר.

בקר ממולא

שלב 6 מתוך 6

להכניס התבנית לתנור, לכסות ברדיד אלומיניום ולאפות בחום 180 מעלות כשלוש שעות, אולם כל שעה להפוך. אחרי שעתיים, להוריד הכיסוי ולאפות חצי שעה מכל צד ללא כיסוי, להזהר לא לשרוף!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • אביב
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני
  • קציצות בקר נימוחות

    קציצות בקר נימוחות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים