דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

(0)
20 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: עדי
הקינוח הזה הוא מעין שדרוג לכדורי שוקולד, עם חתיכות מרשמלו. מקפיאים וגונבים מדי פעם חתיכה

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתיבר קלאסי
200  גרם
מיני מרשמלו (או מרשמלו קצוץ גס)
100  גרם
שוקולד מריר
3  כפות
קקאו
50  גרם
מרגרינה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממסים את השוקולד, את הקקאו הסוכר והמרגרינה בסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות, (כמו לכדורי שוקולד).
  • שלב 3

    0 דקות
    חותכים כל מרשמלו ל-4 חתיכות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את הביסקוויטים והמרשמלו בקערה. שופכים עליהם את השוקולד המומס ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    פורסים נייר אפיה על תבנית, שופכים לתוכו את בלילת השוקולד-ביסקוויטים-מרשמלו.
  • שלב 6

    0 דקות
    עוטפים את הבלילה עם הנייר בצורת סוכריית, כלומר לעטוף את הבלילה בנייר אפיה ולעטוף כמו סוכריית טופי. לגלגל את הקצוות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים למקפיא ל-6 שעות בערך, עד שהבלילה קופאת לגמרי.
  • שלב 8

    0 דקות
    מוציאים מהמקפיא, מסירים את הנייר, וחותכים לחתיכות. בעובי של 2 ס"מ בערך.
מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

שלב 1 מתוך 8

ממסים את השוקולד, את הקקאו הסוכר והמרגרינה בסיר.

מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

שלב 2 מתוך 8

שוברים את הביסקוויטים לחתיכות קטנות, (כמו לכדורי שוקולד).

מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

שלב 3 מתוך 8

חותכים כל מרשמלו ל-4 חתיכות.

מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

שלב 4 מתוך 8

מניחים את הביסקוויטים והמרשמלו בקערה. שופכים עליהם את השוקולד המומס ומערבבים.

מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

שלב 5 מתוך 8

פורסים נייר אפיה על תבנית, שופכים לתוכו את בלילת השוקולד-ביסקוויטים-מרשמלו.

מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

שלב 6 מתוך 8

עוטפים את הבלילה עם הנייר בצורת סוכריית, כלומר לעטוף את הבלילה בנייר אפיה ולעטוף כמו סוכריית טופי. לגלגל את הקצוות.

מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

שלב 7 מתוך 8

מכניסים למקפיא ל-6 שעות בערך, עד שהבלילה קופאת לגמרי.

מעדן שוקולד ביסקוויטים ומרשמלו קפוא

שלב 8 מתוך 8

מוציאים מהמקפיא, מסירים את הנייר, וחותכים לחתיכות. בעובי של 2 ס"מ בערך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מעדן תאנים

    מעדן תאנים

    30 דקות קל
  • מעדן פתיתים בחלב מתוק

    מעדן פתיתים בחלב מתוק

    20 דקות קל
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • מעדן אורז עם חלב

    מעדן אורז עם חלב

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים