דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

(0)
150 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: משה פיסו
מתכון מרוקאי מסורתי שיתאים לכל המשפחה

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם (לבצק)
3  כוסות
מים פושרים (לבצק)
0.5  כוס
שמן קנולה (לבצק)
1  כפית
מלח (לבצק)
250  גרם
שומשום וקצח (אם אוהבים) (למלית)
1  קילוגרם
בצל (למלית)
0.5  כוס
כוסברה קצוצה (למלית)
500  גרם
צווארי עוף (למלית)
1.5  כפיות
פלפל (למלית)
0.5  כפית
מלח (למלית)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    60 דקות
    מכינים בצק כמו זה שנועד ללחם. מכסים בכיסוי חם ונותנים לו לתפוח במשך 60 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים קוצצים את הבצל לפלחים דקים, מוסיפים את השומן וחלקי העוף ומאדים די הרבה זמן עד שהבשר מתפורר בקלות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מסירים את כל הבשר מהעצמות ומכניסים שוב לבצל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים כוסברה, פלפל ומלח.
  • שלב 5

    30 דקות
    לשים את הבצק ומחלקים ל-20 חלקים, יוצרים כדור ומרדדים לפיתה דקה. מניחים על סדין מקומח ומכסים שוב ל-30 דקות נוספות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לוקחים פיתה, מרפדים אותה בשכבה של מלית ומכסים בפיתה שנייה, צובטים סביב על מנת לחבר את שתי הפיתות.
  • שלב 7

    30 דקות
    אופים בתנור חם 30 דקות.
אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

שלב 1 מתוך 7

מכינים בצק כמו זה שנועד ללחם. מכסים בכיסוי חם ונותנים לו לתפוח במשך 60 דקות.

אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

שלב 2 מתוך 7

בינתיים קוצצים את הבצל לפלחים דקים, מוסיפים את השומן וחלקי העוף ומאדים די הרבה זמן עד שהבשר מתפורר בקלות.

אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

שלב 3 מתוך 7

מסירים את כל הבשר מהעצמות ומכניסים שוב לבצל.

אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים כוסברה, פלפל ומלח.

אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

שלב 5 מתוך 7

לשים את הבצק ומחלקים ל-20 חלקים, יוצרים כדור ומרדדים לפיתה דקה. מניחים על סדין מקומח ומכסים שוב ל-30 דקות נוספות.

אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

שלב 6 מתוך 7

לוקחים פיתה, מרפדים אותה בשכבה של מלית ומכסים בפיתה שנייה, צובטים סביב על מנת לחבר את שתי הפיתות.

אלקרסה בלבסלא (פיתה מרוקאית ממולאת בשר)

שלב 7 מתוך 7

אופים בתנור חם 30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים