דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בחש - תבשיל בשר בוכרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בחש - תבשיל בשר בוכרי

בחש - תבשיל בשר בוכרי

(0)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: חנה בלום
קדירת בשר עסיסית ועשירה בטעמים עם אורז ושומן אווז

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אורז ארוך
2 
בצל קצוצים
1  זר
שמיר
1  זר
כוסברה
4  עלים
מנגולד
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
כמון טחון
1  כף
שומן אווז
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים בסיר 2 בצלים עד שהם משחימים.
  • שלב 2

    0 דקות
    בסיר נפרד מטגנים את הבשר הטחון.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר נפרד מטגנים את האורז עד שהוא משחים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים לסיר אחד את כל המרכיבים המטוגנים, מוסיפים את הירקות הקצוצים ומתבלים בכמון, מלח ופלפל.
  • שלב 5

    60 דקות
    מוסיפים 4 כוסות מים ואת שומן האווז, מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה כ-60 דקות. בתיאבון!
בחש - תבשיל בשר בוכרי

שלב 1 מתוך 5

מטגנים בסיר 2 בצלים עד שהם משחימים.

בחש - תבשיל בשר בוכרי

שלב 2 מתוך 5

בסיר נפרד מטגנים את הבשר הטחון.

בחש - תבשיל בשר בוכרי

שלב 3 מתוך 5

בסיר נפרד מטגנים את האורז עד שהוא משחים.

בחש - תבשיל בשר בוכרי

שלב 4 מתוך 5

מעבירים לסיר אחד את כל המרכיבים המטוגנים, מוסיפים את הירקות הקצוצים ומתבלים בכמון, מלח ופלפל.

בחש - תבשיל בשר בוכרי

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים 4 כוסות מים ואת שומן האווז, מכסים את הסיר ומבשלים על האש הכי קטנה כ-60 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בחש בוכרי

    בחש בוכרי

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים