דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ביף (שייטל) סטרוגנוף
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ביף (שייטל) סטרוגנוף

ביף (שייטל) סטרוגנוף

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביבית כהן
מתכון צרפתי קלאסי לרצועות בקר מבושלות עם פטריות ויין

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
שייטל חתוך לרצועות בעובי 1-2 ס"מ
0.5  כוס
קמח לבן לקימוח
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לפי הטעם
3  כפות
שמן קנולה
1 
בצל בינוני קצוץ
2  שיני
שום קצוצות
2  סלסילות
פטריות שמפיניון פרוסות
0.5  קורט
אגוז מוסקט טחון
0.5  כוס
יין לבן
1  כפית
חרדל (עדיף עם גרגרים)
0.5  כוס
ציר בקר
0.25  כוס
שמנת צמחית לא מתוקה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומקמחים בתערובת את רצועות הבשר. מנערים את עודפי הקמח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ונמוך שוליים ומטגנים את הבשר כ-3 דק' עד להשחמה. מוציאים מהסיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את יתרת השמן, מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום והפטריות, מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומקפיצים עוד 3 דק' עד להזהבתם.
  • שלב 4

    30 דקות
    מוסיפים יין וחרדל, מערבבים ומחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים ציר בקר (אפשר גם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מכסים ומבשלים כ-30 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    לפני ההגשה מחממים, מוסיפים שמנת צמחית ומבשלים עוד דקה-שתיים לעידון הרוטב.
ביף (שייטל) סטרוגנוף

שלב 1 מתוך 5

מתבלים את הקמח במלח ופלפל ומקמחים בתערובת את רצועות הבשר. מנערים את עודפי הקמח.

ביף (שייטל) סטרוגנוף

שלב 2 מתוך 5

מחממים 2 כפות שמן בסיר רחב ונמוך שוליים ומטגנים את הבשר כ-3 דק' עד להשחמה. מוציאים מהסיר.

ביף (שייטל) סטרוגנוף

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים לסיר את יתרת השמן, מטגנים את הבצל להזהבה, מוסיפים את השום והפטריות, מתבלים במלח, פלפל ומוסקט ומקפיצים עוד 3 דק' עד להזהבתם.

ביף (שייטל) סטרוגנוף

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים יין וחרדל, מערבבים ומחזירים את הבשר לסיר. מוסיפים ציר בקר (אפשר גם מים, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), מכסים ומבשלים כ-30 דקות.

ביף (שייטל) סטרוגנוף

שלב 5 מתוך 5

לפני ההגשה מחממים, מוסיפים שמנת צמחית ומבשלים עוד דקה-שתיים לעידון הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף אנטריקוט

    רוסטביף אנטריקוט

    70 דקות קל
  • רוסטביף עם ירקות בתנור

    רוסטביף עם ירקות בתנור

    60 דקות בינוני
  • רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    רוסטביף ברוטב חרדל ויין אפוי על תפוחי אדמה

    90 דקות מאתגר
  • ביף בורגיניון

    ביף בורגיניון

    135 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים