דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גלידת תות קיווי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גלידת תות קיווי

גלידת תות קיווי

(0)
150 דקות
קל
מתכונאי/ת: אורית זילברמן
גלידת פרווה, קלה להכנה, עם רסק תותים טרי אדום, וקיווי מרוסק ירוק, מעדן לכל סועד

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  כוס
תות שדה חתוכים ושטופים
1  כוס
קיווי חתוכים לקוביות
4 
חלמון
2  כוסות
סוכר לבן
2  שקיות
סוכר וניל
2  כפות
מיץ לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

150 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכניסים למעבד מזון עם להב סכינים, את התותים עד שהם מרוסקים לגמרי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים 2 חלבונים ומחכים שיהפכו לקצף.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה כוס סוכר.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים שקית סוכר וניל וכף מיץ לימון.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקציפים היטב ומעבירים לתבנית.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקפיאים לשעתיים.
  • שלב 7

    0 דקות
    חוזרים על אותו תהליך עם הקיווי ומוסיפים לתות רק כאשר הוא מוקפא לגמרי.
גלידת תות קיווי

שלב 1 מתוך 7

מכניסים למעבד מזון עם להב סכינים, את התותים עד שהם מרוסקים לגמרי.

גלידת תות קיווי

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים 2 חלבונים ומחכים שיהפכו לקצף.

גלידת תות קיווי

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים בהדרגה כוס סוכר.

גלידת תות קיווי

שלב 4 מתוך 7

מוסיפים שקית סוכר וניל וכף מיץ לימון.

גלידת תות קיווי

שלב 5 מתוך 7

מקציפים היטב ומעבירים לתבנית.

גלידת תות קיווי

שלב 6 מתוך 7

מקפיאים לשעתיים.

גלידת תות קיווי

שלב 7 מתוך 7

חוזרים על אותו תהליך עם הקיווי ומוסיפים לתות רק כאשר הוא מוקפא לגמרי.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שייק שוקו וגלידת וניל שוקולד

    שייק שוקו וגלידת וניל שוקולד

    15 דקות בינוני
  • גלידת גזר

    גלידת גזר

    40 דקות בינוני
  • גלידת בננה מעולה

    גלידת בננה מעולה

    15 דקות בינוני
  • גלידת שוקו וניל עם פצפוצים

    גלידת שוקו וניל עם פצפוצים

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים