דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
גלידת גזר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. גלידת גזר

גלידת גזר

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Sebastian Keszenman
כן כן.. גלידת גזר, והיא מעולה, אוורירית ומעודנת כך שאתם חייבים לנסות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  מיכל
שמנת מתוקה 250 מ"ל
1  כוס
חלב + 1 כף, סה"כ 250 מ"ל
3 
גזר בינוניים, חתוכים דק כמה שאפשר
6 
חלמון
0.5  כוס
סוכר לבן 100 גרם
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    יוצקים שמנת וחלב לסיר, מוסיפים גזרים ומביאים לרתיחה. מניחים לתערובת להצטנן מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    מקציפים במיקסר את החלמונים עם הסוכר לקבלת קצף תפוח ובהיר.
  • שלב 3

    0 דקות
    משווים טמפרטורות: יוצקים מעט מהחלב והשמנת לתערובת החלמונים, מערבבים במהירות ומוסיפים את יתרת החלב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את התערובת מעל בן מארי ומערבבים עד שהיא מסמיכה: היא צריכה להגיע לטמפרטורה של 85 מעלות או להיות סמיכה מספיק, כך שתכסה כף עץ ואם נעביר בה אצבע ייווצר שביל שלא יסגר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסננים את התערובת ומקררים אותה כמה שיותר מהר (רצוי להכניס לקערה מלאה בקרח). מכסים את הכלי ומעבירים למקפיא.
  • שלב 6

    0 דקות
    כדי שהגלידה תהיה אוורירית - יש לערבב את התערובת מדי פעם ולהחזיר למקפיא.
גלידת גזר

שלב 1 מתוך 6

יוצקים שמנת וחלב לסיר, מוסיפים גזרים ומביאים לרתיחה. מניחים לתערובת להצטנן מעט.

גלידת גזר

שלב 2 מתוך 6

מקציפים במיקסר את החלמונים עם הסוכר לקבלת קצף תפוח ובהיר.

גלידת גזר

שלב 3 מתוך 6

משווים טמפרטורות: יוצקים מעט מהחלב והשמנת לתערובת החלמונים, מערבבים במהירות ומוסיפים את יתרת החלב.

גלידת גזר

שלב 4 מתוך 6

מניחים את התערובת מעל בן מארי ומערבבים עד שהיא מסמיכה: היא צריכה להגיע לטמפרטורה של 85 מעלות או להיות סמיכה מספיק, כך שתכסה כף עץ ואם נעביר בה אצבע ייווצר שביל שלא יסגר.

גלידת גזר

שלב 5 מתוך 6

מסננים את התערובת ומקררים אותה כמה שיותר מהר (רצוי להכניס לקערה מלאה בקרח). מכסים את הכלי ומעבירים למקפיא.

גלידת גזר

שלב 6 מתוך 6

כדי שהגלידה תהיה אוורירית - יש לערבב את התערובת מדי פעם ולהחזיר למקפיא.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שייק שוקו וגלידת וניל שוקולד

    שייק שוקו וגלידת וניל שוקולד

    15 דקות בינוני
  • גלידת בננה מעולה

    גלידת בננה מעולה

    15 דקות בינוני
  • גלידת שוקו וניל עם פצפוצים

    גלידת שוקו וניל עם פצפוצים

    65 דקות בינוני
  • גביעי גלידת תותים בשמנת, עם קרמבל שוקולד

    גביעי גלידת תותים בשמנת, עם קרמבל שוקולד

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים