שמים את התמרים בקערה ומכניסים ל-30 שניות למיקרו לריכוך קל.
שלב 2
5 דקות
מכניסים לקערה את הפתיבר והאגוזים וקוצצים אותם לחתיכות גסות.
אם רוצים אפשר להשאיר את האגוזים, או את חלקם, שלמים.
שלב 3
5 דקות
מערבבים היטב את מגוון האגוזים והפתיבר השבורים ביחד עם התמרים לתערובת דביקה.
מגלגלים את התערובת לגליל לגליל הדוק.
שלב 4
5 דקות
מכינים את הציפוי:
טוחנים את 5 הפתיבר דק דק דק ושופכים על משטח עבודה. מגלגלים את גליל התמרים על הפירורים. עוטפים את הגליל בנייר אפיה ומכניסים למקפיא לחצי שעה.
מוציאים מהמקפיא וחותכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0