דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דפדפים של בטטה ותפו"א
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דפדפים של בטטה ותפו"א

דפדפים של בטטה ותפו"א

(3)
120 דקות
קל
מתכונאי/ת: רויטל אמיר
מניפות מרשימות וצבעוניות של תפוחי אדמה ובטטות שיקשטו את השולחן ויוסיפו טעמים לארוחה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
תפוח אדמה (500 גרם)
4 
בטטה (500 גרם)
6  כפות
שמן זית
3  כפות
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים
0.5  כוס
מים (120 מ"ל)
1  ענף
תימין (מופרד לעלים)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה והבטטות.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף. מקפידים שהתחתית תישאר מחוברת.
  • שלב 4

    1 דקות
    משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ב-2 כפות שמן זית.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים תפוח אדמה פרוס ואז בטטה וממשיכים לסדר באותו האופן.
  • שלב 6

    0 דקות
    מערבבים אבקת מרק במים רותחים ומוזגים על הפרוסות שסידרנו באופן שווה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מזלפים מעל 4 כפות שמן זית.
  • שלב 8

    0 דקות
    מפזרים מעל טימין ומכסים בנייר כסף.
  • שלב 9

    60 דקות
    מכניסים לתנור לשעה.
  • שלב 10

    60 דקות
    לאחר שעה מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות שעה נוספת עד להזהבה.
דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 1 מתוך 10

מחממים תנור לחום של 200 מעלות.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 2 מתוך 10

קולפים את תפוחי האדמה והבטטות.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 3 מתוך 10

פורסים את תפוחי האדמה והבטטות לפרוסות דקות, כמעט עד הסוף. מקפידים שהתחתית תישאר מחוברת.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 4 מתוך 10

משמנים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ב-2 כפות שמן זית.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 5 מתוך 10

מסדרים תפוח אדמה פרוס ואז בטטה וממשיכים לסדר באותו האופן.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 6 מתוך 10

מערבבים אבקת מרק במים רותחים ומוזגים על הפרוסות שסידרנו באופן שווה.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 7 מתוך 10

מזלפים מעל 4 כפות שמן זית.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 8 מתוך 10

מפזרים מעל טימין ומכסים בנייר כסף.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 9 מתוך 10

מכניסים לתנור לשעה.

דפדפים של בטטה ותפו"א

שלב 10 מתוך 10

לאחר שעה מסירים את נייר הכסף וממשיכים לאפות שעה נוספת עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 2

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
נ ניסים

לא כתבתם איך לפרוס שיצא ככה דק,בפומפיה?

ל לוי ליזט

כן, מאד

הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים