דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דובוש, עוגת הדגל של הונגריה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
עוגה שכבות גבוהה, חגיגית וטעימה: גנאש שוקולד בין בסיסי טורט מצופה בקרם שמנת שוקולד

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
חמאה
100  גרם
סוכר לבן
2  טיפות
תמצית וניל
5 
ביצה מופרדות
1  כפית
מלח
100  גרם
קמח לבן
300  גרם
שמנת מתוקה
500  גרם
שוקולד חלב
200  גרם
שמנת מתוקה
200  גרם
שוקולד מריר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הטורט: מקציפים חמאה, 50 גר´ סוכר ותמצית וניל עד קבלת קצף אוורירי.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החלמונים אחד אחד וממשיכים בהקצפה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר עד קבלת קצף יציב מאוד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת החמאה ולבסוף מוסיפים את המלח ואת הקמח.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה, יוצרים בעזרת עיפרון 5 עיגולים זהים בגודלם, מורחים כל עיגול בשכבה דקה של בלילה ואופים בחום של 170 מעלות במשך 10 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    הכנת הגנאש: מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד.
  • שלב 7

    0 דקות
    מערבבים היטב ומניחים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר.
  • שלב 8

    0 דקות
    הכנת ציפוי העוגה: מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.
  • שלב 9

    0 דקות
    מערבבים עד קבלת נוזל שוקולדי סמיך.
  • שלב 10

    0 דקות
    הרכבת הדובוש: כאשר תערובת הגנאש קרה לגמרי מתחילים בהרכבת העוגה. מניחים עלה ראשון של טורט.
  • שלב 11

    0 דקות
    מורחים בתערובת הגנאש מעליה מניחים את העלה הבא ושוב מורחים בגנאש וכך ממשיכים עד לסיום.
  • שלב 12

    0 דקות
    חותכים רצועות בעובי ואורך שווה של העוגה ויוצקים מעליהן את ציפוי השוקולד.
  • שלב 13

    0 דקות
    מקררים וחותכים למנות.
דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 1 מתוך 13

הכנת הטורט: מקציפים חמאה, 50 גר´ סוכר ותמצית וניל עד קבלת קצף אוורירי.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 2 מתוך 13

מוסיפים את החלמונים אחד אחד וממשיכים בהקצפה.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 3 מתוך 13

מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר עד קבלת קצף יציב מאוד.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 4 מתוך 13

מקפלים את החלבונים המוקצפים לתערובת החמאה ולבסוף מוסיפים את המלח ואת הקמח.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 5 מתוך 13

מרפדים תבנית גדולה בנייר אפיה, יוצרים בעזרת עיפרון 5 עיגולים זהים בגודלם, מורחים כל עיגול בשכבה דקה של בלילה ואופים בחום של 170 מעלות במשך 10 דקות.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 6 מתוך 13

הכנת הגנאש: מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 7 מתוך 13

מערבבים היטב ומניחים לתערובת להתקרר בטמפרטורת החדר.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 8 מתוך 13

הכנת ציפוי העוגה: מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 9 מתוך 13

מערבבים עד קבלת נוזל שוקולדי סמיך.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 10 מתוך 13

הרכבת הדובוש: כאשר תערובת הגנאש קרה לגמרי מתחילים בהרכבת העוגה. מניחים עלה ראשון של טורט.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 11 מתוך 13

מורחים בתערובת הגנאש מעליה מניחים את העלה הבא ושוב מורחים בגנאש וכך ממשיכים עד לסיום.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 12 מתוך 13

חותכים רצועות בעובי ואורך שווה של העוגה ויוצקים מעליהן את ציפוי השוקולד.

דובוש, עוגת הדגל של הונגריה

שלב 13 מתוך 13

מקררים וחותכים למנות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • יום הולדת
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים