דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
דים סאם במילוי בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. דים סאם במילוי בשר

דים סאם במילוי בשר

(1)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מרינה קיגל
מסין באהבה: כיסונים מאודים על בסיס דפי אורז ומילוי בשר וירוקים. הכי קל להכין בבית

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  זר
מנגולד
1  זר
בצל ירוק
0.5  קילוגרם
בשר בקר
2  כפות
יין לבן
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
0  לפי הטעם
פלפל לבן
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפלים, צ'ילי חריף, ירוק, משומר, תרמילים, למעט זרעים, מוצקים ונוזלים
1  חבילה
דפי אורז
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
רוטב דגים
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
צ'ילי גרוס
3  כפות
מיץ לימון
1  כף
בצלי שאלוט (פנינה) קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הרוטב: מערבבים את המרכיבים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מכינים מילוי: קוצצים את עלי המנגולד ואת הבצל הירוק, ומוסיפים אותם לבשר. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ובודקים תיבול. אמור להתקבל טעם חריף מתוק.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרתיחים מים בסיר ומניחים עליו כלי אידוי סיני או כל כלי אידוי אחר שברשותכם.
  • שלב 4

    0 דקות
    משרים את דפי האורז במים פושרים - הם מתרככים מיד.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממלאים דים סאם: מניחים מלית כמה ס"מ משוליו של כל דף אורז. מקפלים עליה את הדף מימין ומשמאל ומגלגלים. (כמו סיגר)
  • שלב 6

    0 דקות
    מניחים את דפי האורז הממולאים בכלי האידוי. טיפ קטן: עדיף לשים אותם על מצע של חסה או כרוב כדי למנוע את הידבקותם לכלי האידוי.
  • שלב 7

    7 דקות
    מאדים במשל 10-7 דקות (תלוי בעובי מילוי דפי האורז).
דים סאם במילוי בשר

שלב 1 מתוך 7

מכינים את הרוטב: מערבבים את המרכיבים ומתקנים תיבול לפי הטעם.

דים סאם במילוי בשר

שלב 2 מתוך 7

מכינים מילוי: קוצצים את עלי המנגולד ואת הבצל הירוק, ומוסיפים אותם לבשר. מוסיפים את כל התבלינים, מערבבים ובודקים תיבול. אמור להתקבל טעם חריף מתוק.

דים סאם במילוי בשר

שלב 3 מתוך 7

מרתיחים מים בסיר ומניחים עליו כלי אידוי סיני או כל כלי אידוי אחר שברשותכם.

דים סאם במילוי בשר

שלב 4 מתוך 7

משרים את דפי האורז במים פושרים - הם מתרככים מיד.

דים סאם במילוי בשר

שלב 5 מתוך 7

ממלאים דים סאם: מניחים מלית כמה ס"מ משוליו של כל דף אורז. מקפלים עליה את הדף מימין ומשמאל ומגלגלים. (כמו סיגר)

דים סאם במילוי בשר

שלב 6 מתוך 7

מניחים את דפי האורז הממולאים בכלי האידוי. טיפ קטן: עדיף לשים אותם על מצע של חסה או כרוב כדי למנוע את הידבקותם לכלי האידוי.

דים סאם במילוי בשר

שלב 7 מתוך 7

מאדים במשל 10-7 דקות (תלוי בעובי מילוי דפי האורז).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • ללא גלוטן
  • ללא גלוטן
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חמין מקרוני שילדים אוהבים

    חמין מקרוני שילדים אוהבים

    120 דקות בינוני
  • פילאף אורז עם ירקות, חמוציות, שקדים וצנוברים

    פילאף אורז עם ירקות, חמוציות, שקדים וצנוברים

    60 דקות בינוני
  • כדורי תמרים, אגוזים ושקדים

    כדורי תמרים, אגוזים ושקדים

    30 דקות קל
  • קיש תירס וגזר גמדי לילדים

    קיש תירס וגזר גמדי לילדים

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים