דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ז'בן - קינוח נוגט מרוקאי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ז'בן - קינוח נוגט מרוקאי

ז'בן - קינוח נוגט מרוקאי

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: inbal inbal
קינוח מקסים שנהוג להגיש בחגיגות המימונה. מתאים גם לסיומן של ארוחות בשריות כבדות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
סוכר לבן
0  לפי הטעם
מים עד לכיסוי מפלס הסוכר
6  טיפות
לימון
6  טיפות
מי ורדים
2 
חלמון
0  לפי הטעם
אגוזי מלך לא קלויים, קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים את הסוכר לסיר ויוצקים במים עד כיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב עד לקבלת עיסה דביקה כמו מסטיק.
  • שלב 2

    0 דקות
    בתום הבישול לטפטף את טיפות הלימון ואת מי הוורדים.
  • שלב 3

    0 דקות
    להקציף 2 חלבונים לקצף יציב ומבריק.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף את הקצף לעיסת הסוכר, תוך כדי הקצפה רצופה ואיטית, עד לקבלת עיסה הומוגנית במרקמה.
  • שלב 5

    5 דקות
    להגשה: להניח את העיסה הדביקה בכלי שקוף המתאים להגשה על השולחן ולפזר את האגוזים מעל... *ניתן להמיר את מי הוורדים ב-6 טיפות מי זהר (הדרים) ואת האגוזים בשקדים מולבנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
ז'בן - קינוח נוגט מרוקאי

שלב 1 מתוך 5

מעבירים את הסוכר לסיר ויוצקים במים עד כיסוי. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה, תוך כדי ערבוב עד לקבלת עיסה דביקה כמו מסטיק.

ז'בן - קינוח נוגט מרוקאי

שלב 2 מתוך 5

בתום הבישול לטפטף את טיפות הלימון ואת מי הוורדים.

ז'בן - קינוח נוגט מרוקאי

שלב 3 מתוך 5

להקציף 2 חלבונים לקצף יציב ומבריק.

ז'בן - קינוח נוגט מרוקאי

שלב 4 מתוך 5

להוסיף את הקצף לעיסת הסוכר, תוך כדי הקצפה רצופה ואיטית, עד לקבלת עיסה הומוגנית במרקמה.

ז'בן - קינוח נוגט מרוקאי

שלב 5 מתוך 5

להגשה: להניח את העיסה הדביקה בכלי שקוף המתאים להגשה על השולחן ולפזר את האגוזים מעל... *ניתן להמיר את מי הוורדים ב-6 טיפות מי זהר (הדרים) ואת האגוזים בשקדים מולבנים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אוכל מרוקאי
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ז'בן

    ז'בן

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים