דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טביכה בסלק - חמין סלק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טביכה בסלק - חמין סלק

טביכה בסלק - חמין סלק

(0)
270 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: שרינה כחלון-עזריה
תבשיל עם קציצות סולת שיושב על הפלטה כל הלילה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2 
בצל
4 
תפוח אדמה
10  שיני
שום
1  נתח
בקר, חתכים קמעונאיים, שומן נפרד, גולמי
5  נתחי
עגל, רגל (עגולה עליונה), רזים ושמנים נפרדים, מבושלים, מטוגנים במחבת, לחמים
1  חבילה
כוסברה
1  חבילה
פטרוזיליה
1  כוס
שעועית לימה
0.5  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
0.25  כוס
שמן קנולה
1  עלה
סלק
4 
ביצה
2 
ביצה
5  שיני
שום
4  כפות
שומשום וקצח (אם אוהבים)
1  כף
תבלין לקציצות
1 
פלפל אדום חריף
1  כוס
סולת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

270 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לטגן את הבצל, להוסיף בשר ורגל פרה. להוסיף 2 כוסות מים חמים ולתת לעסק לרתוח.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוציא את הקצף בעזרת כף ולהוסיף: תפוחי אדמה, כל עשבי התיבול הקצוצים, שעועית מסוננת ו-3 כפות מתערובת הסלק. להמליח ולפלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה ואז להנמיך.
  • שלב 4

    0 דקות
    קוקלה: מערבבים ביצים, סולת, שום, שומן, פלפל אדום ותבלין בזאר עד שהתערובת נעשית אחידה ולא יבשה ממש. יוצרים קציצות מאורכות וזורקים לתבשיל הרותח.
  • שלב 5

    0 דקות
    מנמיכים את האש לעוד כשעה ומוסיפים את הביצים ולפלטה (להוסיף כוס מים בלילה).
טביכה בסלק - חמין סלק

שלב 1 מתוך 5

לטגן את הבצל, להוסיף בשר ורגל פרה. להוסיף 2 כוסות מים חמים ולתת לעסק לרתוח.

טביכה בסלק - חמין סלק

שלב 2 מתוך 5

להוציא את הקצף בעזרת כף ולהוסיף: תפוחי אדמה, כל עשבי התיבול הקצוצים, שעועית מסוננת ו-3 כפות מתערובת הסלק. להמליח ולפלפל.

טביכה בסלק - חמין סלק

שלב 3 מתוך 5

לבשל על אש גבוהה עד לרתיחה ואז להנמיך.

טביכה בסלק - חמין סלק

שלב 4 מתוך 5

קוקלה: מערבבים ביצים, סולת, שום, שומן, פלפל אדום ותבלין בזאר עד שהתערובת נעשית אחידה ולא יבשה ממש. יוצרים קציצות מאורכות וזורקים לתבשיל הרותח.

טביכה בסלק - חמין סלק

שלב 5 מתוך 5

מנמיכים את האש לעוד כשעה ומוסיפים את הביצים ולפלטה (להוסיף כוס מים בלילה).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים