דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

(0)
10 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נתחי טונה אדומה צרובים קלות על מצע של עלי רוקט בתיבול רוטב מתוק חמוץ של תמרים, דבש ולימון

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
600  גרם
טונה אדומה חתוכה לגלילים בעובי 4 ס"מ
4  כפות
שמן זית
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
5 
תמרים מקולפים, מגולענים וחתוכים לקוביות
1  כף
עירית קצוצה
4  כפות
מיץ לימון טרי
8  כפות
שמן זית
0.5  כפית
דבש
8  זרי
עלי בייבי טרי
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

10 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מכינים את הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים על נייר סופג ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות. מניחים בצלחת הגשה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים רוטב תמרים ולימון: מערבבים את שאר המצרכים, פרט לעלי הרוקט, עד קבלת רוטב הומוגני.
  • שלב 4

    0 דקות
    מרכיבים את המנה: מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, יוצקים את רוטב התמרים מעל ומגישים.
טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

שלב 1 מתוך 4

מכינים את הטונה: מחממים מחבת טפלון עם שמן זית וצורבים את הטונה במשך כ- 30 שניות מכל צד.

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

שלב 2 מתוך 4

מניחים על נייר סופג ופורסים את הטונה לפרוסות דקיקות. מניחים בצלחת הגשה.

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

שלב 3 מתוך 4

מכינים רוטב תמרים ולימון: מערבבים את שאר המצרכים, פרט לעלי הרוקט, עד קבלת רוטב הומוגני.

טונה אדומה צרובה מוגשת עם רוטב תמרים ולימון

שלב 4 מתוך 4

מרכיבים את המנה: מוסיפים לטונה המסודרת בצלחת מעט רוקט טרי, יוצקים את רוטב התמרים מעל ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פתיתים וטונה

    פתיתים וטונה

    20 דקות קל
  • פיתה עם טונה, אבוקדו וזיתים

    פיתה עם טונה, אבוקדו וזיתים

    15 דקות קל
  • פתיתים עם סלט וטונה

    פתיתים עם סלט וטונה

    20 דקות קל
  • סלט טונה עם ירקות וביצים

    סלט טונה עם ירקות וביצים

    15 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים