שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פתיתים עם סלט וטונה

תאריך פרסום: 16/2/2015
דרוג הגולשים:
פתיתים עם סלט וטונה

מצרכים

להכנת הפתיתים:
2 כוסות פתיתים
4 כוסות מים מים חמים
מלח, פלפל , כורכום
מעט שמן

לסלט:
2 עגבניות
2 מלפפונים
3 פלפלים מכל הצבעים
1 פחית שימורי תירס
2 קופסאות שימורי טונה
שמן זית
מלח, פלפל שחור
לימון
פטרוזיליה

אופן ההכנה

בסיר מטגנים את הפתיתים עם התבלינים ומעט שמן כ 2 דקות ומוסיפים 4 כוסות מים רותחים על הפתיתים מערבבים ונותנים לפתיתים להתבשל בין 8-10 דקות ללא מכסה. בתום הבישול לאחר שהפתיתים ספגו את כל הנוזלים סוגרים את הלהבה ומיד מכסים את הסיר ל - 10 דקות מנוחה. לאחר 10 דקות פותחים את הסיר ומערבבים את הפתיתים ומניחים להם.
עוברים להכנת הסלט - קוצצים את כל הירקות מוסיפים את התירס והטונה עם לימון פטרוזיליה , מלח ופלפל ומעט שמן זית.
הגשה - ניתן להגיש מעורב עם הפתיתים ביחיד או פתיתים לצד הסלט.
בריא ומזין גם לילדים וגם למבוגרים.
בתאבון ולבריאות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים