המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
מחממים 1.5 כפות שמן במחבת גדולה, כשהשמן רותח מוסיפים את הבצל ומטגנים כדקה וחצי.
מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות.
מוסיפים את הירקות והרוטב ומערבבים היטב.
בתבנית מתאימה לתנור מניחים את העוף שהושחם במחבת ואת הפתיתים והירקות המתובלים ושופכים 3.5 כוסות מים מעל.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כשעה ורבע.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 5