דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

(12)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
כשהפתיתים פוגשים את העוף מקבלים תבנית שחומה וריחנית שהיא ארוחה מושלמת לקטנים ולגדולים.
לרכישה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
כרעיים של עוף חצויות
1.5  כפות
שמן קנולה
2.5  כוסות
פתיתים אפויים קוסקוס
1 
בצל
2 
מיץ תפוגזר
2 
זוקיני
3.5  כוסות
מים
8  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים 1.5 כפות שמן במחבת גדולה, כשהשמן רותח מוסיפים את הבצל ומטגנים כדקה וחצי.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הירקות והרוטב ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    בתבנית מתאימה לתנור מניחים את העוף שהושחם במחבת ואת הפתיתים והירקות המתובלים ושופכים 3.5 כוסות מים מעל.
  • שלב 6

    75 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כשעה ורבע.
חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

שלב 1 מתוך 6

מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את הכרעיים ומטגנים משני הצדדים עד שהן זהובות. מוציאים מהמחבת ושומרים בצד.

חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

שלב 2 מתוך 6

מחממים 1.5 כפות שמן במחבת גדולה, כשהשמן רותח מוסיפים את הבצל ומטגנים כדקה וחצי.

חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הפתיתים ומטגנים קלות.

חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הירקות והרוטב ומערבבים היטב.

חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

שלב 5 מתוך 6

בתבנית מתאימה לתנור מניחים את העוף שהושחם במחבת ואת הפתיתים והירקות המתובלים ושופכים 3.5 כוסות מים מעל.

חגיגה של עוף עם פתיתים אפויים בתנור

שלב 6 מתוך 6

מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים כשעה ורבע.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 5

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
י יעל

שלום, האם התבנית צריכה להיות מכוסה בתנור?

מערכת בישולים

היי, לא חייבים, אבל אפשר ואז להסיר ברבע שעה האחרונה לצלייה 🌸

ש שרון

מה זה כרעי הודו? בתמונה זה נראה עוף

מערכת בישולים

היי, תודה על תשומת הלב, מדובר בעוף 🌸

נ נאוה אלון

8 כפות צילי זה לא 290 סמק.לכל היותר 160

מערכת בישולים

היי נאוה, את צודקת, המשקל מתייחס רק לגודל הבקבוק. יום נעים

נ נאוה אלון

מה עם מלח פלפל תיבול קצת?

מערכת בישולים

היי, כל התיבול מגיע מהרוטב צ'ילי, אם את מרגישה צורך אפשר קצת להוסיף, לפי הטעם

נ נאוה אלון

הי. האם צריך לכסות את התבנית בזמן האפיה?

מערכת בישולים

נאוה אלון היי, לא חייבים, אבל אפשר ואז להסיר ברבע שעה האחרונה לצלייה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוף
  • חורף
  • חגיגה
  • תוספות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חגיגה צבעונית של אנטיפסטי

    חגיגה צבעונית של אנטיפסטי

    60 דקות קל
  • חגיגה צבעונית של פטוצ'יני עם פלפלים קלויים

    חגיגה צבעונית של פטוצ'יני עם פלפלים קלויים

    55 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים