דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כעכע עירקיים של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כעכע עירקיים של אתוש

כעכע עירקיים של אתוש

(0)
קל
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
כעכע (מבטאים את ה-ע', כמו בגעגע) זה בעצם כעך בייתי - עוגיות קשות ומלוחות שקיימות כמעט בכל עדה ומדהימות לקפה של אחר הצהריים

רכיבים

מנות 60

המתכון הזה נוצר עבור 60 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
1  חבילה
מרגרינה
1  כפית
מלח
0.25  כוס
סוכר, טורבו
1  כף
שמרים יבשים
1  כף
חוויאג' לא חובה אבל נותן טעם אחר
1  כוס
מים פושרים
1 
ביצה טרופה להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים בהדרגה מים פושרים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה לא דביק מדיי.
  • שלב 2

    0 דקות
    לכסות במגבת ולתת לבצק לתפוח עד שמכפיל את נפחו.
  • שלב 3

    0 דקות
    לחלק את הבצק לשלוש ומכל שליש ליצור כדורונים קטנים ובידיים משומנות לגלגל לגלילה ארוכה ולסגור משני הקצוות.
  • שלב 4

    0 דקות
    להניח בתבנית אפיה ולמרוח בביצה טרופה ולתנור לחום של 150 מעלות עד להזהבה קלה.
כעכע עירקיים של אתוש

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את כל המצרכים ומוסיפים בהדרגה מים פושרים עד לקבלת בצק אחיד ונוח לעבודה לא דביק מדיי.

כעכע עירקיים של אתוש

שלב 2 מתוך 4

לכסות במגבת ולתת לבצק לתפוח עד שמכפיל את נפחו.

כעכע עירקיים של אתוש

שלב 3 מתוך 4

לחלק את הבצק לשלוש ומכל שליש ליצור כדורונים קטנים ובידיים משומנות לגלגל לגלילה ארוכה ולסגור משני הקצוות.

כעכע עירקיים של אתוש

שלב 4 מתוך 4

להניח בתבנית אפיה ולמרוח בביצה טרופה ולתנור לחום של 150 מעלות עד להזהבה קלה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כעכעים

    כעכעים

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים