דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחוח תימני אורגינלי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחוח תימני אורגינלי

לחוח תימני אורגינלי

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: ארז
כך נלחח לחוח, רך, צהבהב ומאד תימני!

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כף
שמרים יבשים
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח מחוקה
0  לפי הטעם
מים פושרים לפי העין או כמה שלוקח...
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את השמרית, הסוכר, המלח וכוס מים פושרים ומתסיסים חצי שעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה בוחשים את הקמח עם תערובת השמרים ומוסיפים מים פושרים עד שמתקבל מרקם של דייסה או טחינה.
  • שלב 3

    0 דקות
    משאירים לנוח כחצי שעה עד שהבלילה תופחת.
  • שלב 4

    0 דקות
    במחבת טפלון על להבה גדולה יוצקים מהבלילה כמות של 3/4 מצקת.
  • שלב 5

    0 דקות
    משטחים וממתינים עד שנוצרות בועות על כל פני הבצק.
  • שלב 6

    0 דקות
    מסירים מהאש והופכים את המחבת על השיש.
  • שלב 7

    0 דקות
    לא מחזירים לאש לפני שמצננים את המחבת במי ברז קרים וחוזר חלילה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מגישים עם חילבה ירוקה ועגבניה.
לחוח תימני אורגינלי

שלב 1 מתוך 8

מערבבים את השמרית, הסוכר, המלח וכוס מים פושרים ומתסיסים חצי שעה.

לחוח תימני אורגינלי

שלב 2 מתוך 8

בקערה בוחשים את הקמח עם תערובת השמרים ומוסיפים מים פושרים עד שמתקבל מרקם של דייסה או טחינה.

לחוח תימני אורגינלי

שלב 3 מתוך 8

משאירים לנוח כחצי שעה עד שהבלילה תופחת.

לחוח תימני אורגינלי

שלב 4 מתוך 8

במחבת טפלון על להבה גדולה יוצקים מהבלילה כמות של 3/4 מצקת.

לחוח תימני אורגינלי

שלב 5 מתוך 8

משטחים וממתינים עד שנוצרות בועות על כל פני הבצק.

לחוח תימני אורגינלי

שלב 6 מתוך 8

מסירים מהאש והופכים את המחבת על השיש.

לחוח תימני אורגינלי

שלב 7 מתוך 8

לא מחזירים לאש לפני שמצננים את המחבת במי ברז קרים וחוזר חלילה.

לחוח תימני אורגינלי

שלב 8 מתוך 8

מגישים עם חילבה ירוקה ועגבניה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחוח של כרמלה מזעקי

    לחוח של כרמלה מזעקי

    60 דקות בינוני
  • לחוח

    לחוח

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים