דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מרקיז שוקולד עשיר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מרקיז שוקולד עשיר

מרקיז שוקולד עשיר

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: wade
קינוח שוקולד מושחת, עשיר, סמיך ומפתה. קינוח מעולה לסיום ארוחות שוות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
קקאו
400  גרם
חמאה
200  גרם
סוכר לבן
200  גרם
שוקולד מריר
6 
חלמון
0.5  ליטר
שמנת מתוקה
2 
תפוז
10  אונקיות
ליקר
0  לפי הטעם
תות שדה לעיטור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים את הקקאו והחמאה בסיר קטן על גבי להבה נמוכה מעט, לא המסה מושלמת, תוך כדי ערבוב במטרפה. מורידים מהלהבה וממשיכים לטרוף עד למסה חלקה.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים מחצית מכמות הסוכר, וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת הומוגנית. מוסיפים את ליקר הגראנד מרנייה וקליפת התפוז המגוררת. מניחים לתערובת להתקרר לגמרי. *ניתן להמיר את הגראנד מרנייה בטריפל סק או קירסאו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 3

    0 דקות
    ממיסים את השוקולד המריר על גבי בן מארי בלהבה נמוכה, עם שתי כפות מים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקציפים את החלמונים עם שארית הסוכר.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים לחלמונים התפוחים את השוקולד המומס, וטורפים רק עד תערובת אחידה. מוסיפים בתנועות קיפול את החמאה והקקאו, עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ומוסיפים לתערובת בתנועות קיפול, עד לקבלת תערובת אחידה לחלוטין.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצפים תבניות של אינגליש קייק מצידם הפנימי בניילון נצמד, תוך כדי השארת שוליים חיצוניים רחבים. יוצקים את התערובת על תבניות האינגליש קייק.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים את התבניות המלאות במרקיז לפריזר לשמירה לטווח ארוך, או להכניסן לחצי שעה.
  • שלב 9

    0 דקות
    לאחר מכן, להעבירן לקירור רגיל למשך 8 שעות נוספות לפני הגשה.
  • שלב 10

    0 דקות
    בהגשה: הופכים את התבנית על גבי צלחת גדולה או מגש, מסירים את כיסוי הניילון ופורסים לפרוסות. מסדרים על גבי צלוחיות הגשה, מעטרים בפרי כגון תות, קיווי, אפרסק או כל פרי דומה. יוצקים מעט ליקר גראנד מרנייה, ומגישים. בתיאבון!
מרקיז שוקולד עשיר

שלב 1 מתוך 10

ממיסים את הקקאו והחמאה בסיר קטן על גבי להבה נמוכה מעט, לא המסה מושלמת, תוך כדי ערבוב במטרפה. מורידים מהלהבה וממשיכים לטרוף עד למסה חלקה.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 2 מתוך 10

מוסיפים מחצית מכמות הסוכר, וממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת הומוגנית. מוסיפים את ליקר הגראנד מרנייה וקליפת התפוז המגוררת. מניחים לתערובת להתקרר לגמרי. *ניתן להמיר את הגראנד מרנייה בטריפל סק או קירסאו, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 3 מתוך 10

ממיסים את השוקולד המריר על גבי בן מארי בלהבה נמוכה, עם שתי כפות מים.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 4 מתוך 10

מקציפים את החלמונים עם שארית הסוכר.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 5 מתוך 10

מוסיפים לחלמונים התפוחים את השוקולד המומס, וטורפים רק עד תערובת אחידה. מוסיפים בתנועות קיפול את החמאה והקקאו, עד לקבלת תערובת אחידה.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 6 מתוך 10

מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ומוסיפים לתערובת בתנועות קיפול, עד לקבלת תערובת אחידה לחלוטין.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 7 מתוך 10

מצפים תבניות של אינגליש קייק מצידם הפנימי בניילון נצמד, תוך כדי השארת שוליים חיצוניים רחבים. יוצקים את התערובת על תבניות האינגליש קייק.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 8 מתוך 10

מעבירים את התבניות המלאות במרקיז לפריזר לשמירה לטווח ארוך, או להכניסן לחצי שעה.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 9 מתוך 10

לאחר מכן, להעבירן לקירור רגיל למשך 8 שעות נוספות לפני הגשה.

מרקיז שוקולד עשיר

שלב 10 מתוך 10

בהגשה: הופכים את התבנית על גבי צלחת גדולה או מגש, מסירים את כיסוי הניילון ופורסים לפרוסות. מסדרים על גבי צלוחיות הגשה, מעטרים בפרי כגון תות, קיווי, אפרסק או כל פרי דומה. יוצקים מעט ליקר גראנד מרנייה, ומגישים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות מרקיז שוקולד

    עוגיות מרקיז שוקולד

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים