דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות מרקיז שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות מרקיז שוקולד

עוגיות מרקיז שוקולד

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: hany shevach
קילו עוגיות מתוקות וטעימות בחצי שעה עבודה

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
260  גרם
שוקולד מריר
150  גרם
סוכר לבן
60  גרם
חמאה
4 
ביצה
260  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
40  גרם
קקאו
6  גרם
סוכר וניל
12  מיליליטר
ברנדי / קוניאק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים שוקולד בקערה שנמצאת בסיר עם מים חמים.
  • שלב 2

    0 דקות
    ממיסים את החמאה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את החמאה המומסת לשוקולד ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את תערובת החמאה והשוקולד לקערת מיקסר ומוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב: ביצים, קמח ואת שאר החומרים פרט לברנדי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הברנדי ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצרים כדורים בקוטר 2.5 ס"מ מהבצק המוכן ומרדדים אותם.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגלגלים את הכדורים באבקת סוכר ומסדרים על מגש ברווח של כדור.
  • שלב 8

    0 דקות
    אופים בחום של 170 מעלות כעשר דקות.
עוגיות מרקיז שוקולד

שלב 1 מתוך 8

ממיסים שוקולד בקערה שנמצאת בסיר עם מים חמים.

עוגיות מרקיז שוקולד

שלב 2 מתוך 8

ממיסים את החמאה.

עוגיות מרקיז שוקולד

שלב 3 מתוך 8

מוסיפים את החמאה המומסת לשוקולד ומערבבים היטב.

עוגיות מרקיז שוקולד

שלב 4 מתוך 8

מעבירים את תערובת החמאה והשוקולד לקערת מיקסר ומוסיפים בהדרגה ותוך ערבוב: ביצים, קמח ואת שאר החומרים פרט לברנדי.

עוגיות מרקיז שוקולד

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים את הברנדי ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

עוגיות מרקיז שוקולד

שלב 6 מתוך 8

יוצרים כדורים בקוטר 2.5 ס"מ מהבצק המוכן ומרדדים אותם.

עוגיות מרקיז שוקולד

שלב 7 מתוך 8

מגלגלים את הכדורים באבקת סוכר ומסדרים על מגש ברווח של כדור.

עוגיות מרקיז שוקולד

שלב 8 מתוך 8

אופים בחום של 170 מעלות כעשר דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים