המתכון הזה נוצר עבור 60 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מערבלים כשתי דקות את החמאה, השמן, המלח והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים בהדרגה את הביצים וממשיכים בפעולת הערבול עד אשר הן נטמעות בתערובת.
מוסיפים את הקמח התופח, השומשום וגבינת הפרמזן וממשיכים לערבל רק עד לקבלת בצק אחיד.
עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר ל-30 דקות לפחות.
מחממים תנור ל-170 מעלות.
מכינים את העוגיות: מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומרדדים כל חלק לעובי 1 ס"מ.
בעזרת גלגלת או סכין חותכים את הבצק לקוביות בגודל 3 ס"מ על 3 ס"מ ומעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים של 1 ס"מ. כך עושים גם עם החלק השני. (מתקבלות כ-50-60 עוגיות)1 טורפים ביצה עם קורט מלח ומברישים את קוביות הבצק. מפזרים מעל את גבינת הפרמזן.
מכניסים לתנור למשך כ-20 דקות עד להזהבה קלה.
מצננים ושומרים בכלי אטום עד 10 ימים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3