דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

(0)
80 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מנה בשרית קלילה וצבעונית: עם בשר סינטה רזה, ברוקולי רענן ותפוחי אדמה אפויים.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
לימון מלימון אחד
0.25  כוס
שמן זית
1  שקית
תפוח אדמה קטנים למיקרו
1 
ברוקולי חלוטים
4 
עגבנייה חתוכות ל- 6 פלחים
1 
בצל סגול חתוך לקוביות, מאודה עד לקבל גוון זהוב
1  זר
פטרוזיליה
10 
פטריות שמפיניון
600  גרם
סינטה
1  קורט
מלח
1.5  כפות
שמן זית
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את העגבניות ל-6 פלחים. מערבבים את הפלחים עם הלימון והשמן.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים את הרוטב שנותר לקערה. מוסיפים לקערה עם הרוטב את עלי הפטרוזיליה, ומעבדים במעבד מזון ידני.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצקים לקערת העגבניות את רוטב הפטרוזיליה .
  • שלב 4

    0 דקות
    בסיר עם מי מלח רותחים, חולטים את פרחי הברוקולי במשך כשלוש דקות. מסננים את פרחי הברוקולי ומניחים בקערה עם מי קרח במשך כחמש דקות. מסננים ומניחים את הברוקולי בקערה.
  • שלב 5

    0 דקות
    את שקית תפוחי האדמה מחממים במיקרו במשך כ-10 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את השקית מהמיקרו ופותחים אותה. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל שחור, מעט פפריקה ועלי רוזמרין. יוצקים שמן זית ומערבבים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מכניסים את תפוחי האדמה ופטריות השמפיניון לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה הופכים לזהובים.
  • שלב 8

    0 דקות
    בצלחת גדולה מניחים תפו"א ומעל את סלט עגבניות עם הבצל.
  • שלב 9

    0 דקות
    מושחים את נתחי הסינטה בשמן זית. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.
  • שלב 10

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר למחבת פסים וצולים אותו מכל צד במשך כשתי דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מוציאים את נתחי הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות וצולים במשך כ-20 דקות.
  • שלב 12

    0 דקות
    הגשה: פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 5 מ"מ. מניחים בכלי הגשה נאה את תפוחי האדמה הצלויים. מעל תפוחי האדמה מוסיפים את סלט העגבניות, ומעל מניחים את פרוסות הסינטה. בשולי כלי ההגשה מניחים את פרחי הברוקולי ופטריות השמפיניון .
נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 1 מתוך 12

חותכים את העגבניות ל-6 פלחים. מערבבים את הפלחים עם הלימון והשמן.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 2 מתוך 12

מסננים את הרוטב שנותר לקערה. מוסיפים לקערה עם הרוטב את עלי הפטרוזיליה, ומעבדים במעבד מזון ידני.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 3 מתוך 12

יוצקים לקערת העגבניות את רוטב הפטרוזיליה .

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 4 מתוך 12

בסיר עם מי מלח רותחים, חולטים את פרחי הברוקולי במשך כשלוש דקות. מסננים את פרחי הברוקולי ומניחים בקערה עם מי קרח במשך כחמש דקות. מסננים ומניחים את הברוקולי בקערה.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 5 מתוך 12

את שקית תפוחי האדמה מחממים במיקרו במשך כ-10 דקות.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 6 מתוך 12

מוציאים את השקית מהמיקרו ופותחים אותה. חותכים את תפוחי האדמה לחצאים. מתבלים את תפוחי האדמה במלח ופלפל שחור, מעט פפריקה ועלי רוזמרין. יוצקים שמן זית ומערבבים.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 7 מתוך 12

מכניסים את תפוחי האדמה ופטריות השמפיניון לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-200 מעלות, וצולים במשך כ-30 דקות, עד שתפוחי האדמה הופכים לזהובים.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 8 מתוך 12

בצלחת גדולה מניחים תפו"א ומעל את סלט עגבניות עם הבצל.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 9 מתוך 12

מושחים את נתחי הסינטה בשמן זית. מתבלים את הבשר במלח ופלפל.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 10 מתוך 12

מוסיפים את הבשר למחבת פסים וצולים אותו מכל צד במשך כשתי דקות.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 11 מתוך 12

מוציאים את נתחי הבשר מהמחבת ומניחים בתבנית. מכניסים את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 160 מעלות וצולים במשך כ-20 דקות.

נתחי סינטה צלויים עם תפוחי אדמה, פרחי ברוקולי ופטריות

שלב 12 מתוך 12

הגשה: פורסים את הבשר לפרוסות בעובי 5 מ"מ. מניחים בכלי הגשה נאה את תפוחי האדמה הצלויים. מעל תפוחי האדמה מוסיפים את סלט העגבניות, ומעל מניחים את פרוסות הסינטה. בשולי כלי ההגשה מניחים את פרחי הברוקולי ופטריות השמפיניון .

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    30 דקות קל
  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    80 דקות בינוני
  • נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים