דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה בניחוח אסיאתי עם מנעד טעמים מתוק מלוח וגם חריף מתון. ההכנה בצ'יק

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
נתח פרגית
1  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
2  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
1  זר
בצל ירוק
2 
לימון
1  שן
שום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    את נתחי הירך ללא עצמות, המכונים "פרגית", מטגנים במחבת גריל לוהטת, עם מעט שמן רק לסגירה קצרה מכל צד, ומניחים בקערה גדולה.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתיים קוצצים גס את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה. אחרי שחותכים את הבצל הירוק רצוי לשטוף אותו, להשרות לרגע במי מלח ולהוציא בידיים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים גם את רוטבי הצילי המתוק והסויה. פורסים את הלימונים ואת שן השום לפרוסות דקות במיוחד ומוסיפים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים הכל, מניחים בתבנית חסינת אש, מכסים בנייר כסף בצורה מהודקת ואופים בחום בינוני גבוה למשך 40 דקות. מגישים עם אורז.
נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

שלב 1 מתוך 4

את נתחי הירך ללא עצמות, המכונים "פרגית", מטגנים במחבת גריל לוהטת, עם מעט שמן רק לסגירה קצרה מכל צד, ומניחים בקערה גדולה.

נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

שלב 2 מתוך 4

בינתיים קוצצים גס את הבצל הירוק ומוסיפים לקערה. אחרי שחותכים את הבצל הירוק רצוי לשטוף אותו, להשרות לרגע במי מלח ולהוציא בידיים.

נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים גם את רוטבי הצילי המתוק והסויה. פורסים את הלימונים ואת שן השום לפרוסות דקות במיוחד ומוסיפים.

נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

שלב 4 מתוך 4

מערבבים הכל, מניחים בתבנית חסינת אש, מכסים בנייר כסף בצורה מהודקת ואופים בחום בינוני גבוה למשך 40 דקות. מגישים עם אורז.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    30 דקות קל
  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    80 דקות בינוני
  • נתחי עוף בטמפורה עם לימון וצ'ילי מתוק

    נתחי עוף בטמפורה עם לימון וצ'ילי מתוק

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים