דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי בולונז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: בני פרי
מאכל מוכר ואהוב על ילדים ועל מבוגרים, הרוטב הבשרי משתלב נפלא עם הספגטיני וארוחת הצהריים מוכנה במהירות ובקלות.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בצל בינוני קלוף
1  שן
שום קלופה
1 
גזר קלוף
3  כפות
שמן זית
300  גרם
בשר בקר
100  גרם
רסק עגבניות
3  כפות
קטשופ 750 גרם אסם
1  כוס
מים
1  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור
1  כפית
סוכר לבן
1  חבילה
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.
  • שלב 2

    0 דקות
    שופכים את השמן לסיר. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
  • שלב 3

    0 דקות
    כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.
  • שלב 4

    0 דקות
    מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל והסוכר. שופכים לסיר ומערבבים שוב.
  • שלב 5

    0 דקות
    מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.
  • שלב 6

    0 דקות
    בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסה.
  • שלב 7

    0 דקות
    מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.
ספגטי בולונז

שלב 1 מתוך 7

חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.

ספגטי בולונז

שלב 2 מתוך 7

שופכים את השמן לסיר. מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

ספגטי בולונז

שלב 3 מתוך 7

כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.

ספגטי בולונז

שלב 4 מתוך 7

מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל והסוכר. שופכים לסיר ומערבבים שוב.

ספגטי בולונז

שלב 5 מתוך 7

מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

ספגטי בולונז

שלב 6 מתוך 7

בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסה.

ספגטי בולונז

שלב 7 מתוך 7

מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי בולונז

    ספגטי בולונז

    40 דקות בינוני
  • ספגטי במגוון פטריות

    ספגטי במגוון פטריות

    40 דקות בינוני
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • מאפינס ספגטי פיצה

    מאפינס ספגטי פיצה

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים