דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ספגטי במגוון פטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ספגטי במגוון פטריות

ספגטי במגוון פטריות

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
פסטה עם 3 סוגי פטריות: פורצ'יני, שמפיניון ופורטבלה. מנה עשירה בטעמים חזקים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פסטה אסם ספגטי 8
1  שקית
פטריות פורצ'יני (20 גרם) מושרות בשליש כוס מים רותחים למשך חצי שעה
50  גרם
חמאה
3  כפות
שמן קנולה
5 
בצלי שאלוט פרוסים דק קלופים, חצויים ופרוסים
1  סלסילה
פטריות שמפיניון (כ-250 גרם), מנוקות וחתוכות לרבעים
250  גרם
פטריות פורטובלו מנוקות מהרגל, חצויות ופרוסות
1 
זוקיני צעיר חצוי ופרוס
2  שיני
שום כתושות
1  כף
תימין
7  עלים
מרווה טריים , קרועים ביד
1 
פלפל אדום חריף קצוץ לפי הטעם (אם רוצים)
1  מיכל
שמנת מתוקה (250 מ"ל)
1  כפית
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  כפית
גרידת לימון
1  קורט
פלפל
1  קורט
אגוז מוסקט מגורר
0.5  זר
עירית קצוצה, להגשה
1  קורט
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. בזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב:
  • שלב 2

    3 דקות
    במחבת רחבה וכבדה מחממים חמאה ושמן. מוסיפים את הבצלצלים ומאדים תוך ערבוב כ-3 דקות, עד שהבצל שקוף .
  • שלב 3

    0 דקות
    סוחטים את פטריות הפורציני (שומרים את מי השריה) וקוצצים דק.
  • שלב 4

    4 דקות
    מוסיפים את כל הפטריות למחבת ומאדים תוך ערבוב 3-4 דקות. מוסיפים את הקישואים, השום, ועשבי התיבול ומטגנים עוד 2 דקות. [טיגון]
  • שלב 5

    5 דקות
    מוסיפים את מי הפורציני, את השמנת ואת מרק התיבול, מביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה עוד כ-5 דקות. מתבלים ומבשלים עוד שתי דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוסיפים את הפסטה המוכנה ואת קליפת הלימון. מערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים עירית קצוצה ומגישים.
ספגטי במגוון פטריות

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. בזמן שהיא מתבשלת מכינים את הרוטב:

ספגטי במגוון פטריות

שלב 2 מתוך 6

במחבת רחבה וכבדה מחממים חמאה ושמן. מוסיפים את הבצלצלים ומאדים תוך ערבוב כ-3 דקות, עד שהבצל שקוף .

ספגטי במגוון פטריות

שלב 3 מתוך 6

סוחטים את פטריות הפורציני (שומרים את מי השריה) וקוצצים דק.

ספגטי במגוון פטריות

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את כל הפטריות למחבת ומאדים תוך ערבוב 3-4 דקות. מוסיפים את הקישואים, השום, ועשבי התיבול ומטגנים עוד 2 דקות. [טיגון]

ספגטי במגוון פטריות

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את מי הפורציני, את השמנת ואת מרק התיבול, מביאים לרתיחה. מבשלים ברתיחה עוד כ-5 דקות. מתבלים ומבשלים עוד שתי דקות.

ספגטי במגוון פטריות

שלב 6 מתוך 6

מוסיפים את הפסטה המוכנה ואת קליפת הלימון. מערבבים היטב. טועמים ומתקנים תיבול. מפזרים עירית קצוצה ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ספגטי אלי אוליו

    ספגטי אלי אוליו

    30 דקות קל
  • ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    ספגטיני עם טונה חמה ורוקט

    15 דקות קל
  • ספגטי בולונז טבעוני

    ספגטי בולונז טבעוני

    35 דקות בינוני
  • ספגטי ברוטב עגבניות טריות

    ספגטי ברוטב עגבניות טריות

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים