דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עלי אנטרקוט, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עלי אנטרקוט, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים

עלי אנטרקוט, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים

(0)
40 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: ירון צחר
עם קצת עבודה תקבלו מנת אנטריקוט מופלאה בניחוח אסייאתי

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
נודלס אטריות מסולסלות
500  גרם
סטייק אנטריקוט
2 
פלפל אדום בצבעים שונים חתוכים לרצועות דקות
1 
בצל חתוך לקוביות גדולות
1 
גזר חתוך לרצועות דקות
0.25 
כרוב חתוך לרצועות דקות
1  סלסילה
פטריות שמפיניון חתוכים לרבעים
2  גבעולים
בצל ירוק
3  שיני
שום כתושות
1  כף
ג'ינג'ר מגורר
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
4  כפות
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
1  כף
סוכר חום
3  כפות
חומץ אורז
1  כוס
ציר בקר
3  כפות
חמאת בוטנים
3  כפות
שמן זית
1  כפית
פלפל אדום חריף גרוס
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    7 דקות
    מכניסים את הנודלס לסיר עם מי מלח רותחים, ומבשלים במשך כ- 7 דקות על להבה בינונית, עד שהם הופכים ל"אל-דנטה". מוציאים מהסיר ומסננים. מניחים בקערה.
  • שלב 2

    3 דקות
    מחממים שמן בווק ,מוסיפים את קוביות הבצל, את הפטריות, רצועות הפלפל והכרוב ואת רצועות הגזר. מקפיצים על להבה גבוהה במשך כ- 3 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר, השום הכתוש והצ'ילי ומערבבים היטב במשך כדקה נוספת. מוציאים את הירקות מהווק ומניחים בקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים מחבת פסים עם מעט שמן לחום גבוה. מוסיפים את הסטייקים וסוגרים אותם מכל הצדדים. לשים לב שלא צולים אותם יותר מדי. מוציאים את הסטייקים מהמחבת ועל קרש חיתוך חותכים אותם לפרוסות דקות. מניחים בקערית.
  • שלב 4

    0 דקות
    בקערית עמוקה מכינים את רוטב הבוטנים. מכניסים לקערית את חמאת הבוטנים. יוצקים רוטב צ'ילי מתוק, חומץ אורז, סוכר חום וציר הבקר ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. אם הוא מעט סמיך, להוסיף עוד מעט מים, ולערבב.
  • שלב 5

    2 דקות
    מוסיפים לווק מעט שמן, וכן את הנודלס. יוצקים על הנודלס את הסויה הכהה ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, עד שכל הנודלס מקבלים גוון מעט כהה. מוסיפים את הירקות המוקפצים, וכן את נתחוני האנטרקוט ושום כתוש. מערבבים היטב עד שהרוטב נספג בנודלס ומגישים.
עלי אנטרקוט, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים

שלב 1 מתוך 5

מכניסים את הנודלס לסיר עם מי מלח רותחים, ומבשלים במשך כ- 7 דקות על להבה בינונית, עד שהם הופכים ל"אל-דנטה". מוציאים מהסיר ומסננים. מניחים בקערה.

עלי אנטרקוט, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים

שלב 2 מתוך 5

מחממים שמן בווק ,מוסיפים את קוביות הבצל, את הפטריות, רצועות הפלפל והכרוב ואת רצועות הגזר. מקפיצים על להבה גבוהה במשך כ- 3 דקות, תוך כדי ערבוב. מוסיפים את הג'ינג'ר המגורר, השום הכתוש והצ'ילי ומערבבים היטב במשך כדקה נוספת. מוציאים את הירקות מהווק ומניחים בקערה.

עלי אנטרקוט, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים

שלב 3 מתוך 5

מחממים מחבת פסים עם מעט שמן לחום גבוה. מוסיפים את הסטייקים וסוגרים אותם מכל הצדדים. לשים לב שלא צולים אותם יותר מדי. מוציאים את הסטייקים מהמחבת ועל קרש חיתוך חותכים אותם לפרוסות דקות. מניחים בקערית.

עלי אנטרקוט, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים

שלב 4 מתוך 5

בקערית עמוקה מכינים את רוטב הבוטנים. מכניסים לקערית את חמאת הבוטנים. יוצקים רוטב צ'ילי מתוק, חומץ אורז, סוכר חום וציר הבקר ומערבבים עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד. אם הוא מעט סמיך, להוסיף עוד מעט מים, ולערבב.

עלי אנטרקוט, ירקות ונודלס מוקפצים ברוטב חמאת בוטנים

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים לווק מעט שמן, וכן את הנודלס. יוצקים על הנודלס את הסויה הכהה ומקפיצים במשך כ- 2 דקות, עד שכל הנודלס מקבלים גוון מעט כהה. מוסיפים את הירקות המוקפצים, וכן את נתחוני האנטרקוט ושום כתוש. מערבבים היטב עד שהרוטב נספג בנודלס ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אספרגוס עם ירקות עלים מהמזרח הרחוק

    מרק אספרגוס עם ירקות עלים מהמזרח הרחוק

    40 דקות קל
  • מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    15 דקות קל
  • סלט עלים ופיצוחים

    סלט עלים ופיצוחים

    10 דקות קל
  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים