דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

(1)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אביבית ארז
במקום להכין בצק, לרדד ולקרר: מכינים תערובת גבינות שוות וממלאים עלי סיגר דקיקים. התוצאה: מאפה רושם פריך ומשובח.

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
בצק פילו
0  לפי הטעם
קמח לבן "לדבק"
0  לפי הטעם
תרסיס שמן לשימון עדין של העלים
2 
ביצה
1  חבילה
גבינת עזים
250  גרם
גבינת פטה / בולגרית
200  גרם
גבינה צהובה
150  גרם
גבינת קשקבל
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0.25  כפית
אגוז מוסקט טחון
1  סלסילה
פטריות שמפיניון
1 
בצל גדול קצוץ
1 
ביצה
0  לפי הטעם
שומשום
800  גרם
עלי תרד קפואים שהופשר
1 
בצל גדול קצוץ
0  לפי הטעם
שמן קנולה לטיגון הירקות
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות
  • שלב 2

    5 דקות
    למלית הגבינה - מערבבים בקערה את הגבינות (ניתן להמיר את הגבינה הצהובה ב-250 גרם גבינה בולגרית או 1 חבילה גבינת טוב טעם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הביצים והתבלינים (חוץ מהקשקבל) ומעבירים למקרר.
  • שלב 3

    5 דקות
    למלית תרד - מטגנים בצל להזהבה ומניחים בצד לצינון. לאחר שהתקרר מוסיפים אליו תרד סחוט וקצוץ ומערבבים.
  • שלב 4

    5 דקות
    למלית פטריות ובצל - מחממים שמן במחבת על אש בינונית, מטגנים בצל עד שקיפות ומוסיפים פטריות. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב. כשהבצל הפך להיות זהוב מורידים מהאש.
  • שלב 5

    0 דקות
    ממתינים לצינון.
  • שלב 6

    1 דקות
    למילוי ואפייה - מערבבים בקערית קטנה קמח ומים (דבק של פעם).
  • שלב 7

    0 דקות
    פורסים עלה סיגר על משטח יבש ומפזרים עליו מעט תרסיס שמן. במרכז העלה שמים כף מתערובת הגבינות, מעליה תוספת אחת לבחירה (מלית תרד או פטריות) ומעליה זורים מעט קשקבל.
  • שלב 8

    0 דקות
    קיפול הסיגר: לוקחים את החלק התחתון של העלה ומקפלים על המילוי (מחזיקים בעדינות שלא יזוז).
  • שלב 9

    0 דקות
    מורחים את שולי העלה בצד ימין ב"דבק" ומניחים אותו על העלה שמכסה את המילוי. (מקפלים מימין לשמאל).
  • שלב 10

    0 דקות
    אותו דבר עושים עם צד שמאל של העלה - שמים דבק בשולי החלק העליון של העלה ומקפלים מעל הקיפולים ומהדקים בעדינות.
  • שלב 11

    0 דקות
    מניחים אחד ליד השני על תבנית כשהסגירה של העלה כלפי מטה.
  • שלב 12

    0 דקות
    מורחים שמן זית או ביצה ושומשום לקישוט.
  • שלב 13

    20 דקות
    מכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד הזהבה (אני אוהבת זהוב קריספי).
  • שלב 14

    0 דקות
    מגישים חם לצד סלט עלים עם עגבניות שרי מתובל בשמן זית, לימון ומלח.
עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 1 מתוך 14

מחממים מראש תנור לחום של 180 מעלות

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 2 מתוך 14

למלית הגבינה - מערבבים בקערה את הגבינות (ניתן להמיר את הגבינה הצהובה ב-250 גרם גבינה בולגרית או 1 חבילה גבינת טוב טעם. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), הביצים והתבלינים (חוץ מהקשקבל) ומעבירים למקרר.

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 3 מתוך 14

למלית תרד - מטגנים בצל להזהבה ומניחים בצד לצינון. לאחר שהתקרר מוסיפים אליו תרד סחוט וקצוץ ומערבבים.

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 4 מתוך 14

למלית פטריות ובצל - מחממים שמן במחבת על אש בינונית, מטגנים בצל עד שקיפות ומוסיפים פטריות. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב. כשהבצל הפך להיות זהוב מורידים מהאש.

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 5 מתוך 14

ממתינים לצינון.

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 6 מתוך 14

למילוי ואפייה - מערבבים בקערית קטנה קמח ומים (דבק של פעם).

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 7 מתוך 14

פורסים עלה סיגר על משטח יבש ומפזרים עליו מעט תרסיס שמן. במרכז העלה שמים כף מתערובת הגבינות, מעליה תוספת אחת לבחירה (מלית תרד או פטריות) ומעליה זורים מעט קשקבל.

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 8 מתוך 14

קיפול הסיגר: לוקחים את החלק התחתון של העלה ומקפלים על המילוי (מחזיקים בעדינות שלא יזוז).

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 9 מתוך 14

מורחים את שולי העלה בצד ימין ב"דבק" ומניחים אותו על העלה שמכסה את המילוי. (מקפלים מימין לשמאל).

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 10 מתוך 14

אותו דבר עושים עם צד שמאל של העלה - שמים דבק בשולי החלק העליון של העלה ומקפלים מעל הקיפולים ומהדקים בעדינות.

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 11 מתוך 14

מניחים אחד ליד השני על תבנית כשהסגירה של העלה כלפי מטה.

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 12 מתוך 14

מורחים שמן זית או ביצה ושומשום לקישוט.

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 13 מתוך 14

מכניסים לתנור למשך 20 דקות או עד הזהבה (אני אוהבת זהוב קריספי).

עלי סיגר ממולאים בגבינות (אפויים בתנור)

שלב 14 מתוך 14

מגישים חם לצד סלט עלים עם עגבניות שרי מתובל בשמן זית, לימון ומלח.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ר רחל

אהבתי

הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק אספרגוס עם ירקות עלים מהמזרח הרחוק

    מרק אספרגוס עם ירקות עלים מהמזרח הרחוק

    40 דקות קל
  • מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    מילוי קרם חלבה לעלי וופל

    15 דקות קל
  • סלט עלים ופיצוחים

    סלט עלים ופיצוחים

    10 דקות קל
  • תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    תחתיות עלי סיגר ממולאות בכבד וטחולים

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים