דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פאפיאדלה ברוטב אלפרדו
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פאפיאדלה ברוטב אלפרדו

פאפיאדלה ברוטב אלפרדו

(0)
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון מפנק של פסטה ברוטב שמנת עשיר עם פרמז'ן

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
1  מיכל
שמנת מתוקה
30  גרם
חמאה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל לבן
50  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגוררת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים חצי מכמות השמנת עם החמאה במחבת גדולה וכבדה, ומבשלים עוד כדקה אחרי שהחמאה נמסה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית, ומסננים. מעבירים מיד למחבת ומערבבים מעל הלהבה למשך כמה שניות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את שארית השמנת והגבינה ומערבבים עד שהפסטה מצופה היטב ברוטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגישים מיד, ישר מהמחבת. במידה ורוצים, מגישים גבינה מגוררת בנפרד. בתיאבון!
פאפיאדלה ברוטב אלפרדו

שלב 1 מתוך 4

מחממים חצי מכמות השמנת עם החמאה במחבת גדולה וכבדה, ומבשלים עוד כדקה אחרי שהחמאה נמסה.

פאפיאדלה ברוטב אלפרדו

שלב 2 מתוך 4

מבשלים את הפסטה לפי הוראות ההכנה שעל גב השקית, ומסננים. מעבירים מיד למחבת ומערבבים מעל הלהבה למשך כמה שניות.

פאפיאדלה ברוטב אלפרדו

שלב 3 מתוך 4

מתבלים במלח ובפלפל, מוסיפים את שארית השמנת והגבינה ומערבבים עד שהפסטה מצופה היטב ברוטב.

פאפיאדלה ברוטב אלפרדו

שלב 4 מתוך 4

מגישים מיד, ישר מהמחבת. במידה ורוצים, מגישים גבינה מגוררת בנפרד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים