דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פונדנט שוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פונדנט שוקולד

פונדנט שוקולד

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ברגע שהכפית פוגשת את הפונדנט מעיין של שוקולד מתפרץ מתוכו. לא תנסו? הנה מתכון עם הסברים מדויקים

רכיבים

מנות 10

המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
שוקולד מריר מחולק לקוביות
200  גרם
חמאה
1  כוס
סוכר לבן
6 
ביצה
0.75  כוס
קמח לבן
1  קורט
מלח
1  כפית
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה. רצוי לעשות זאת בקערה גדולה מספיק להכלת כל החומרים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים סוכר ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים מעט עד שהתערובת אחידה. חשוב לא לערבב ערבוב יתר. עד לשלב זה ניתן להכין את הפונדנט מראש ואפילו לשמור במקרר עד להגשה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות בטורבו.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את התערובת לכלי ההגשה או למנג'ט-גביעי מאפינס חד פעמי.
  • שלב 7

    12 דקות
    מניחים את הכלים מעל תבנית התנור ואופים למשך כ-12 דקות.
  • שלב 8

    0 דקות
    הפונדנט מוכן כשהשוליים שלו שחומים, המעטה פריך ואילו האמצע עדיין כהה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מניחים לפונדנט להתקרר מעט לפני ההגשה. אם לא מגישים בכלי הגשה אישי מסירים את המנג'ט ומעבירים לצלחת הגשה.
  • שלב 10

    0 דקות
    לגיוון ניתן להוסיף לכל פונדנט קוביית שוקולד לבן.
פונדנט שוקולד

שלב 1 מתוך 10

ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה. רצוי לעשות זאת בקערה גדולה מספיק להכלת כל החומרים.

פונדנט שוקולד

שלב 2 מתוך 10

מוסיפים סוכר ומערבבים.

פונדנט שוקולד

שלב 3 מתוך 10

מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים.

פונדנט שוקולד

שלב 4 מתוך 10

מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים מעט עד שהתערובת אחידה. חשוב לא לערבב ערבוב יתר. עד לשלב זה ניתן להכין את הפונדנט מראש ואפילו לשמור במקרר עד להגשה.

פונדנט שוקולד

שלב 5 מתוך 10

מחממים תנור לחום של 180 מעלות בטורבו.

פונדנט שוקולד

שלב 6 מתוך 10

יוצקים את התערובת לכלי ההגשה או למנג'ט-גביעי מאפינס חד פעמי.

פונדנט שוקולד

שלב 7 מתוך 10

מניחים את הכלים מעל תבנית התנור ואופים למשך כ-12 דקות.

פונדנט שוקולד

שלב 8 מתוך 10

הפונדנט מוכן כשהשוליים שלו שחומים, המעטה פריך ואילו האמצע עדיין כהה.

פונדנט שוקולד

שלב 9 מתוך 10

מניחים לפונדנט להתקרר מעט לפני ההגשה. אם לא מגישים בכלי הגשה אישי מסירים את המנג'ט ומעבירים לצלחת הגשה.

פונדנט שוקולד

שלב 10 מתוך 10

לגיוון ניתן להוסיף לכל פונדנט קוביית שוקולד לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים