דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטליקו (פסטל סלוניקאי)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטליקו (פסטל סלוניקאי)

פסטליקו (פסטל סלוניקאי)

(0)
90 דקות
קל
מתכונאי/ת: פנינה אילוז
מה יכול להיות טוב יותר ממאפה פריך, במילוי תפוחי אדמה וגבינות, שהוא גם קל ומהיר להכנה?

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
בצק עלים קנוי (או בצק פריך בסיסי: מים שמן וקמח)
3 
תפוח אדמה בינוניים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0.5  גביע
גבינת קוטג'
50  גרם
גבינת עזים או בולגרית
1 
ביצה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחלק את הבצק ל-2 עלים ולרדד עלה אחד דק, לפרוש על תבנית מלבנית בגודל מתאים לתנור.
  • שלב 2

    0 דקות
    לבשל את תפוחי האדמה עם מלח ולמעוך היטב לפירה. להוסיף את הגבינות ולהוסיף חצי ביצה טרופה לתערובת, לערבב היטב.
  • שלב 3

    0 דקות
    לצקת על הבצק שבתבנית.
  • שלב 4

    0 דקות
    לרדד את החצי השני של הבצק ולהניח מעל התערובת. למרוח את חצי הביצה שנותרה. להעביר בסכין חריצים באמצע (לשחרור אוויר בזמן האפיה) להכניס לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה להזהבה.
פסטליקו (פסטל סלוניקאי)

שלב 1 מתוך 4

לחלק את הבצק ל-2 עלים ולרדד עלה אחד דק, לפרוש על תבנית מלבנית בגודל מתאים לתנור.

פסטליקו (פסטל סלוניקאי)

שלב 2 מתוך 4

לבשל את תפוחי האדמה עם מלח ולמעוך היטב לפירה. להוסיף את הגבינות ולהוסיף חצי ביצה טרופה לתערובת, לערבב היטב.

פסטליקו (פסטל סלוניקאי)

שלב 3 מתוך 4

לצקת על הבצק שבתבנית.

פסטליקו (פסטל סלוניקאי)

שלב 4 מתוך 4

לרדד את החצי השני של הבצק ולהניח מעל התערובת. למרוח את חצי הביצה שנותרה. להעביר בסכין חריצים באמצע (לשחרור אוויר בזמן האפיה) להכניס לתנור לאפיה של 20 דקות עד חצי שעה להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פסטליקו טורקי - מבית טורקי

    פסטליקו טורקי - מבית טורקי

    בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים