דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרוסות בטטה צלויות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרוסות בטטה צלויות

פרוסות בטטה צלויות

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: ירון צחר
זו ההזדמנות להכין בקלילות תוספת שהיא גם בריאה וגם מזינה, שמתאימה לכל ארוחה

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
בטטה ארוכה ולא עבה במיוחד
3  כפות
שמן זית
2  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
חומץ בלסמי
2  כפות
שומשום
0  לפי הטעם
תימין
1  קורט
מלח
1  קורט
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מקלפים את הבטטה ופורסים אותה לפרוסות דקות, ומכניסים לכלי חסין חום.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לקערית את החומץ הבלסמי, שמן הזית ורוטב הסויה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצקים את הנוזלים מעל פרוסות הבטטות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מפזרים מעל מלח, פלפל שחור גרוס ושומשום.
  • שלב 6

    0 דקות
    מכניסים את התבנית עם פרוסות הבטטה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות, וצולים את הבטטה במשך כ-30 דקות, עד שהפרוסות מקבלות גוון זהוב.
  • שלב 7

    0 דקות
    מוציאים את הכלי מהתנור, ומגישים חם. בתיאבון!
פרוסות בטטה צלויות

שלב 1 מתוך 7

מקלפים את הבטטה ופורסים אותה לפרוסות דקות, ומכניסים לכלי חסין חום.

פרוסות בטטה צלויות

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים לקערית את החומץ הבלסמי, שמן הזית ורוטב הסויה.

פרוסות בטטה צלויות

שלב 3 מתוך 7

מערבבים היטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד.

פרוסות בטטה צלויות

שלב 4 מתוך 7

יוצקים את הנוזלים מעל פרוסות הבטטות.

פרוסות בטטה צלויות

שלב 5 מתוך 7

מפזרים מעל מלח, פלפל שחור גרוס ושומשום.

פרוסות בטטה צלויות

שלב 6 מתוך 7

מכניסים את התבנית עם פרוסות הבטטה לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של 200 מעלות, וצולים את הבטטה במשך כ-30 דקות, עד שהפרוסות מקבלות גוון זהוב.

פרוסות בטטה צלויות

שלב 7 מתוך 7

מוציאים את הכלי מהתנור, ומגישים חם. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • מנה ראשונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    פרוסות תפוחי אדמה אפויים עם בצל ורוזמרין

    60 דקות בינוני
  • מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    מוסקה: פרוסות חצילים ממולאות בבשר טחון

    100 דקות בינוני
  • פרוסות בקר

    פרוסות בקר

    100 דקות בינוני
  • פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    פרוסות סלק, גבינה בולגרית ובלסמי

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים