המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מייבשים את פרוסות הבשר במגבת נייר ומטגננם בשמן חם משני הצדדים כחצי דקה (מה שנקרא "לסגור אותו").
להניח את הירקות הפרוסים, עלי הדפנה והפלפל האנגלי בתבנית, לבזוק מעט פלפל גרוס, ולהניח את פרוסות הבשר שטוגן. לבזוק עוד מעט פלפל שחור גרוס מעל ולצקת את היין והשמן. ניתן להוסיף מלח, אך לדעתי הבשר לכשעצמו מלוח מספיק.
את התבנית יש לכסות היטב עם נייר אלומיניום.
לאפות כ-90 דקות ב-170 מעלות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0