דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בקר בבירה ושזיפים מיובשים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בקר בבירה ושזיפים מיובשים

צלי בקר בבירה ושזיפים מיובשים

(0)
230 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
הבירה, חוץ מזה שהיא הופכת לרוטב נהדר, מציפה את הבית בניחוח של בישול טוב, אטי ודשן. השזיפים המיובשים תורמים מתיקות עדינה ומסמיכים מעט את הרוטב

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.75  קילוגרם
בשר בקר לצלי חתוך לקוביות גדולות
3 
בצל גדולים קלופים וחתוכים לשמיניות
2  ראשי
שום חצויים לרוחב (אין צורך לקלף)
0.25  כוס
שמן תירס
2 
שורש פטרוזיליה קלופים וחצויים לאורך
8 
גזרים קלופים וחצויים לאורך
1  ליטר
בירה
1  כוס
מרק עוף אמיתי ר.טבעיים או בשר (מאבקת תיבול עוף אסם)
1  כוס
שזיפים מיובשים מגולענים
0  לפי הטעם
מלח גס
0  לפי הטעם
פלפל שחור גרוס גרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

230 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    120 דקות לפני הבישול מוציאים את הבשר מהמקרר כדי שיגיע לטמפרטורת החדר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את השמן בסיר גדול וכבד. משחימים בשמן היטב את קוביות הבשר מכל הצדדים (בשתיים-שלוש נאגלות לפי גודל הסיר). מוציאים לקערה.
  • שלב 3

    0 דקות
    כשכל הבשר השחום בקערה מזהיבים בשמן החם, מוסיפים את שמיניות הבצלים. הבצל צריך להגיע לצבע זהוב כהה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים לבצל המוזהב את השזיפים, חצאי ראשי השום, שורש הפטרוזיליה והגזרים. מטגנים אגב ערבוב עוד 2 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחזירים לסיר את הבשר ומוסיפים את הבירה והמרק. מביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    0 דקות
    ממליחים ומפלפלים בעדינות, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים בבעבוע עדין 180 דקות (בשלב זה אפשר להעביר את הסיר לאפייה בתנור בחום של מאה מעלות ל-180 דקות, או, אם הסיר אינו מתאים לתנור, להעביר לתבנית גדולה ועמוקה, לאטום היטב בנייר אלומיניום ולהכניס לתנור).
  • שלב 7

    0 דקות
    לפני ההגשה טועמים ומתקנים תיבול. כתוספת, כדאי להגיש אטריות רחבות, אורז או קינואה. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • צלי בקר עם פטריות יער

    צלי בקר עם פטריות יער

    180 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    צלי בשר פשוט בכמון וכורכום

    בינוני
  • תבשיל צלי עגל

    תבשיל צלי עגל

    540 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים