דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בקר בפטריות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בקר בפטריות

צלי בקר בפטריות

(0)
225 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
צלי בשר קלאסי להזדמנויות חגיגיות

רכיבים

מנות 5

המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  קילוגרם
בשר בקר
4 
עצמות
3  כפות
שמן קנולה
2 
בצל
2  סלסילות
פטריות שמפיניון
1 
גזר
2 
עלה דפנה
3 
פלפל אנגלי
3 
תבלינים, זרעי סלרי
1  ענף
תימין
1  כף
מלח
1  כפית
פלפל לבן
2  ליטר
מים
2  כפות
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

225 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מתחילים יום לפני ההגשה: צורבים את הנתח במכל צדדיו בסיר כבד עם מעט שמן. מוציאים מהסיר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום עמוק, מוסיפים את הפטריות והגזר לטיגון קל (חמש דקות לערך).
  • שלב 3

    0 דקות
    מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את עצמות המח, עלי הדפנה, גרגרי הפלפל האנגלי, ערער, תימין, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את המים עד כיסוי הבשר ומבשלים בסיר מכוסה חלקית על אש נמוכה כשלוש שעות או עד שהבשר רך מאוד. ניתן להוסיף מים במידת הצורך. מוציאים את הנתח ולהניח במקרר לקירור. את הסיר עם הרוטב אפשר לאכסן במקרר או בטמפרטורת החדר עד למחרת.
  • שלב 4

    0 דקות
    ביום ההגשה: פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומניחים בקערת הגשה עמידה לחום. מביאים את הרוטב שבסיר לרתיחה. במידה והרוטב דליל ודורש הסמכה יוצקים את תערובת המים והקמח ומביאים לרתיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    יוצקים רוטב חם על הבשר ושומרים בתנור חמים עד להגשה.
צלי בקר בפטריות

שלב 1 מתוך 5

מתחילים יום לפני ההגשה: צורבים את הנתח במכל צדדיו בסיר כבד עם מעט שמן. מוציאים מהסיר.

צלי בקר בפטריות

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים לסיר את הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום עמוק, מוסיפים את הפטריות והגזר לטיגון קל (חמש דקות לערך).

צלי בקר בפטריות

שלב 3 מתוך 5

מחזירים את הבשר לסיר, מוסיפים את עצמות המח, עלי הדפנה, גרגרי הפלפל האנגלי, ערער, תימין, מלח ופלפל לבן. מוסיפים את המים עד כיסוי הבשר ומבשלים בסיר מכוסה חלקית על אש נמוכה כשלוש שעות או עד שהבשר רך מאוד. ניתן להוסיף מים במידת הצורך. מוציאים את הנתח ולהניח במקרר לקירור. את הסיר עם הרוטב אפשר לאכסן במקרר או בטמפרטורת החדר עד למחרת.

צלי בקר בפטריות

שלב 4 מתוך 5

ביום ההגשה: פורסים את הבשר לפרוסות דקות ומניחים בקערת הגשה עמידה לחום. מביאים את הרוטב שבסיר לרתיחה. במידה והרוטב דליל ודורש הסמכה יוצקים את תערובת המים והקמח ומביאים לרתיחה.

צלי בקר בפטריות

שלב 5 מתוך 5

יוצקים רוטב חם על הבשר ושומרים בתנור חמים עד להגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים