דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
צלי בשר עם שום ופטרוזיליה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. צלי בשר עם שום ופטרוזיליה

צלי בשר עם שום ופטרוזיליה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
צלי בסיסי וטעים עם מעט מרכיבים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  נתח
בשר בקר
1  כף
שמן קנולה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  כפית
כמון טחון
5  שיני
שום קצוצות (אפשר הרבה יותר לפי טעמכם)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לשלוק את נתח הבשר עם פלפל אנגלי ועלי דפנה כשעה.
  • שלב 2

    0 דקות
    לאחר כמה שעות או לילה, לאחר שהתקרר היטב, לשטוף ולפרוס לפרוסות.
  • שלב 3

    0 דקות
    לערבב את התבלינים בסיר רחב, לסדר את פרוסות הבשר.
  • שלב 4

    0 דקות
    לקצץ פטרוזיליה בנדיבות ולפזר מעל הבשר.
  • שלב 5

    0 דקות
    אם יצאה עוד שכבת בשר לפזר פטרוזיליה בין שכבות הבשר .
  • שלב 6

    0 דקות
    לשים מים חמים מעט מעל הבשר. לבשל שעה או שעה וחצי עד שהבשר יתרכך. לבדוק אם צריך עוד מעט מים להוסיף. לא צריך להשאיר הרבה רוטב, מעט מאוד.
צלי בשר עם שום ופטרוזיליה

שלב 1 מתוך 6

לשלוק את נתח הבשר עם פלפל אנגלי ועלי דפנה כשעה.

צלי בשר עם שום ופטרוזיליה

שלב 2 מתוך 6

לאחר כמה שעות או לילה, לאחר שהתקרר היטב, לשטוף ולפרוס לפרוסות.

צלי בשר עם שום ופטרוזיליה

שלב 3 מתוך 6

לערבב את התבלינים בסיר רחב, לסדר את פרוסות הבשר.

צלי בשר עם שום ופטרוזיליה

שלב 4 מתוך 6

לקצץ פטרוזיליה בנדיבות ולפזר מעל הבשר.

צלי בשר עם שום ופטרוזיליה

שלב 5 מתוך 6

אם יצאה עוד שכבת בשר לפזר פטרוזיליה בין שכבות הבשר .

צלי בשר עם שום ופטרוזיליה

שלב 6 מתוך 6

לשים מים חמים מעט מעל הבשר. לבשל שעה או שעה וחצי עד שהבשר יתרכך. לבדוק אם צריך עוד מעט מים להוסיף. לא צריך להשאיר הרבה רוטב, מעט מאוד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בצלים ממולאים ומתקתקים

    בצלים ממולאים ומתקתקים

    90 דקות בינוני
  • עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    עוף בתנור שתמיד מצליח עם תפוחי אדמה

    120 דקות קל
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    120 דקות בינוני
  • צלי בקר

    צלי בקר

    75 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים