דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

(0)
110 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: לואיזה פנחס
מאפה שמרים מעוצב ומפתה. לאכול בכיף עם חיוך גדול, כי כמו שאומרים משנכנס אדר מרבים בשמחה.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
2  כוסות
מים פושרים
0.5  כוס
שמן קנולה
1  חבילה
מרגרינה
2  כפות
מלח
2  כפות
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

110 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    להמיס את המרגרינה במיקרוגל.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה גדולה לערבב קמח, סוכר, מלח ולהוסיף את המרגרינה והשמן. להוסיף 2 כוסות מים פושרים וללוש את הבצק עד לקבלת תערובת אחידה.
  • שלב 3

    0 דקות
    סוגרים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במשך שעה.
  • שלב 4

    0 דקות
    לחמם תנור לחום של 180-200 מעלות. לאחר שהבצק תפח, ללוש אותו שוב, לחלק ל6 כדורים ולרדד כל כדור בצורת עיגול לעובי של פחות מס"מ.
  • שלב 5

    0 דקות
    לצבוט בעזרת שתי האצבעות מסביב לכל עיגול כך שתיווצר מסגרת. לקחת מזלג ולחורר את כל העיגול מפבנים עד למסגרת כך שיהיו חורים בכל העיגול חוץ מהמסגרת.
  • שלב 6

    0 דקות
    להבריש מעל כל העיגולים ביצה אחת או שתיים תלוי בגודל ולפזר מעל הרבה פרג (ניתן להוסיף גם קצח למי שאוהב).
  • שלב 7

    30 דקות
    להכניס לתנור לאפיה של 30 דקות עד שהמאפה מקבל גוון חום זהוב
קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

שלב 1 מתוך 7

להמיס את המרגרינה במיקרוגל.

קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

שלב 2 מתוך 7

בקערה גדולה לערבב קמח, סוכר, מלח ולהוסיף את המרגרינה והשמן. להוסיף 2 כוסות מים פושרים וללוש את הבצק עד לקבלת תערובת אחידה.

קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

שלב 3 מתוך 7

סוגרים את הקערה ונותנים לבצק לנוח במשך שעה.

קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

שלב 4 מתוך 7

לחמם תנור לחום של 180-200 מעלות. לאחר שהבצק תפח, ללוש אותו שוב, לחלק ל6 כדורים ולרדד כל כדור בצורת עיגול לעובי של פחות מס"מ.

קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

שלב 5 מתוך 7

לצבוט בעזרת שתי האצבעות מסביב לכל עיגול כך שתיווצר מסגרת. לקחת מזלג ולחורר את כל העיגול מפבנים עד למסגרת כך שיהיו חורים בכל העיגול חוץ מהמסגרת.

קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

שלב 6 מתוך 7

להבריש מעל כל העיגולים ביצה אחת או שתיים תלוי בגודל ולפזר מעל הרבה פרג (ניתן להוסיף גם קצח למי שאוהב).

קולצה- מאפה עם פרג לפורים מהמטבח הבוכרי

שלב 7 מתוך 7

להכניס לתנור לאפיה של 30 דקות עד שהמאפה מקבל גוון חום זהוב

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל סוכר
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים