דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
קרפעלך גבינה מלוחה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. קרפעלך גבינה מלוחה

קרפעלך גבינה מלוחה

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אסנת גולן
כיסונים קטנים, גבינתיים וטעימים טעימים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
גבינת טוב טעם
1  קילוגרם
קמח לבן
0.5  כפית
סודה לשתייה
5 
ביצה
1  כוס
מים עם מעט מלח
1  כף
שמן זית
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    למילוי: מערבבים את גבינת הכנען עם מעט מלח, פלפל לבן ו-3 ביצים עד שמתקבלת עיסה אחידה (מי שאוהב מלוח יותר אפשר להוסיף גבינה בולגרית במקום המלח).
  • שלב 2

    0 דקות
    לבצק: לשים קילו קמח עם חצי כפית סודה לשתיה, מוסיפים 2 ביצים וכוס ורבע של מים פושרים עם כפית מלח.
  • שלב 3

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעובי הכי דק שניתן, יוצרים עיגולים עם כוס. לכל עיגול שמים מילוי באמצע ומקפלים כך שהשוליים צמודים ומהדקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יש להרתיח מים, ולתוכם להכניס את הקרפעלך.
קרפעלך גבינה מלוחה

שלב 1 מתוך 4

למילוי: מערבבים את גבינת הכנען עם מעט מלח, פלפל לבן ו-3 ביצים עד שמתקבלת עיסה אחידה (מי שאוהב מלוח יותר אפשר להוסיף גבינה בולגרית במקום המלח).

קרפעלך גבינה מלוחה

שלב 2 מתוך 4

לבצק: לשים קילו קמח עם חצי כפית סודה לשתיה, מוסיפים 2 ביצים וכוס ורבע של מים פושרים עם כפית מלח.

קרפעלך גבינה מלוחה

שלב 3 מתוך 4

מרדדים את הבצק לעובי הכי דק שניתן, יוצרים עיגולים עם כוס. לכל עיגול שמים מילוי באמצע ומקפלים כך שהשוליים צמודים ומהדקים.

קרפעלך גבינה מלוחה

שלב 4 מתוך 4

יש להרתיח מים, ולתוכם להכניס את הקרפעלך.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קרפעלך של סבתות

    קרפעלך של סבתות

    180 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים