דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: אתי עובדיה
מתכון מבצק עלים שניתן להכין מראש, וכשמגיעים אורחים בהפתעה - מחממים ומגישים

רכיבים

מנות 15

המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
300  גרם
תרד
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
100  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
1  גביע
גבינת קוטג'
1 
ביצה
1  חבילה
בצק עלים
1  קורט
פלפל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים את עלי התרד עד שהם מתרככים ומצננים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את כל הגבינות, מוסיפים ביצה, תרד ופלפל.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורשים את בצק העלים ושמים את המילוי לאורך.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגלגלים לרולדה מהודקת.
  • שלב 5

    0 דקות
    פורשים לשבלולים של 2 ס"מ.
  • שלב 6

    0 דקות
    להקפיא לאורחים שמפתיעים, וכשצריך להוציא, פשוט להבריש מעל בביצה טרופה ושומשום.
  • שלב 7

    0 דקות
    לאפות עד להזהבה.
שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

שלב 1 מתוך 7

מטגנים את עלי התרד עד שהם מתרככים ומצננים.

שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

שלב 2 מתוך 7

מערבבים את כל הגבינות, מוסיפים ביצה, תרד ופלפל.

שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

שלב 3 מתוך 7

פורשים את בצק העלים ושמים את המילוי לאורך.

שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

שלב 4 מתוך 7

מגלגלים לרולדה מהודקת.

שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

שלב 5 מתוך 7

פורשים לשבלולים של 2 ס"מ.

שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

שלב 6 מתוך 7

להקפיא לאורחים שמפתיעים, וכשצריך להוציא, פשוט להבריש מעל בביצה טרופה ושומשום.

שבלולי תרד וגבינה מעולים של אתוש

שלב 7 מתוך 7

לאפות עד להזהבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שבלולי פיצה עם זיתים

    שבלולי פיצה עם זיתים

    30 דקות קל
  • שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    שבלולי נוטלה, ריקוטה וקליפות תפוז מסוכר

    20 דקות קל
  • שבלולי גבינה ושום

    שבלולי גבינה ושום

    70 דקות בינוני
  • שבלולי פיצה

    שבלולי פיצה

    80 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים