להכנת הפירה: לפירה קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לרבעים. שמים בסיר וממלאים במים עם כף מלח. מבשלים עד שתפוחי האדמה רכים. מסננים ומועכים לפירה הכי ביתי ופשוט שיש. טועמים ומוסיפים מלח לפי הצורך.
שלב 2
20 דקות
להכנת השניצלים: מכינים כלי עם קמח, כלי עם פירורי הלחם והשומשום וכלי עם כל מרכיבי הבלילה. מערבבים טוב, טוב. מצפים את חזי העוף בקמח, מנערים קמח עודף, טובלים טוב בביצה ואז מצפים בפירורי הלחם. כדאי ללחוץ את הפירורים לתוך העוף שידבקו טוב.
מטגנים בשמן עמוק ורותח (170 מעלות לפחות) עד שהם זהובים וקריספיים ואז להוציא לרשת טיגון שיישארו קריספיים.
שלב 3
1 דקות
טיפ: שניצלים דקים כדאי לטגן בטמפ׳ גבוהה יותר ולהוציא מהשמן לפני שהעוף מתייבש לגמרי. ברגע שפירורי הלחם זהובים אפשר להוציא.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0