דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שצאפ - מרק חמציצים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שצאפ - מרק חמציצים

שצאפ - מרק חמציצים

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מי היה מאמין שמצמח שמזכיר לנו את הילדות אפשר להכין מרק טעים ומלא בטעמים?

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
מנגולד עלים קרועים ושטופים
1 
בצל בינוני, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2  כפות
שמן קנולה
500  גרם
תפוח אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
8  כוסות
מים
1  כוס
שמנת מתוקה
1 
ביצה קשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    1.מאדים את עלי החמציץ בסיר כ-3 דק' אגב בחישה, עד שהעלים משנים את צבעם.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוציאים אותם וקוצצים. מניחים בצד.
  • שלב 3

    30 דקות
    מכינים מרק דליל: משחימים את הבצל בשמן, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מלח ופלפל, ויוצקים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את עלי החמציץ הקצוצים למרק, מדללים במעט מים אם יש צורך.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים בקישוט שמנת רגילה ורבע ביצה קשה.
שצאפ - מרק חמציצים

שלב 1 מתוך 5

1.מאדים את עלי החמציץ בסיר כ-3 דק' אגב בחישה, עד שהעלים משנים את צבעם.

שצאפ - מרק חמציצים

שלב 2 מתוך 5

מוציאים אותם וקוצצים. מניחים בצד.

שצאפ - מרק חמציצים

שלב 3 מתוך 5

מכינים מרק דליל: משחימים את הבצל בשמן, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מלח ופלפל, ויוצקים את המים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-30 דקות.

שצאפ - מרק חמציצים

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את עלי החמציץ הקצוצים למרק, מדללים במעט מים אם יש צורך.

שצאפ - מרק חמציצים

שלב 5 מתוך 5

מגישים בקישוט שמנת רגילה ורבע ביצה קשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים