המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את האורז, משרים במים כחצי שעה. מסננים היטב מהמים.
ממסים בסיר את החמאה, מוסיפים הל וקינמון, ובוחשים מספר שניות. מוסיפים את האורז ומטגנים מספר דקות. מוסיפים 4 כוסות מים רותחים, מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה למינימום ומבשלים כ-15 דקות עד שהמים נספגים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0