חותכים את הבצלים לקוביות ושמים בסיר יחד עם השמן ומזהיבים על אש בינונית, לאחר מכן מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד לפירורים.
שלב 2
0 דקות
לאחר מכן, מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן יחד על אש נמוכה, כאשר האורז מקבל ציפוי שומני מוסיפים את כל כמות הכוסברה הקצוצה, המלח והפלפל לפי הטעם האישי, ומערבבים היטב כשתי דקות.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים מים רתוחים עד לגובה האורז (לא יותר, מפני שהכוסברה מגירה נוזלים) ומביאים לרתיחה.
שלב 4
0 דקות
מנמיכים את הלהבה לאש נמוכה מאוד מכסים במגבת וסוגרים את הסיר עד שהאורז מוכן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
4
חותכים את הבצלים לקוביות ושמים בסיר יחד עם השמן ומזהיבים על אש בינונית, לאחר מכן מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים עד לפירורים.
שלב 2
מתוך
4
לאחר מכן, מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן יחד על אש נמוכה, כאשר האורז מקבל ציפוי שומני מוסיפים את כל כמות הכוסברה הקצוצה, המלח והפלפל לפי הטעם האישי, ומערבבים היטב כשתי דקות.
שלב 3
מתוך
4
מוסיפים מים רתוחים עד לגובה האורז (לא יותר, מפני שהכוסברה מגירה נוזלים) ומביאים לרתיחה.
שלב 4
מתוך
4
מנמיכים את הלהבה לאש נמוכה מאוד מכסים במגבת וסוגרים את הסיר עד שהאורז מוכן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0